Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
herkese iyi akşamlar.
1.72 boyunda 77 kg ve 41 yaşındayım.
haziran ayında 83 kg dım. yaz boyu anca 6 kg verebildim. yola sizlerle devam etmek istiyorum. malum " yol uzun ve tek başına cidden zor" :)
beni kabul eden grup olursa yüzlerini kara çıkarmayacam.. söz :)
slm ile....

5. takım seni bekler.

merhabaa
ben 36 yaşındayım ve 111 kiloyum çocukluğumda ve genç kızlığımda zayıftım evlendikten sonra cok kilo aldım 6 ay öncesinde 130 kiloydum ramazana kadar diyetimi çok güzel uyguladım ramazanda pek uygulayamadığım için 1.5 kilo aldım bu yarışmaya girmenin bana çok iyi gelceğini tahmin ediyorum.lütfen benide aranıza alın

5. takıma bekliyoruz ..

merhaba arkadaşlar kısaca kendimden bahsedeyimmm..

6 sene önce 65 kiloyla evlendim ama 6 senede 13 kilo aldım şuanda 78 kiloyum 4 tane bebeğimi kaybettim iğneler ilaçlar vesaire derken baya aldım işte kilo ve yeniden bebek sahibi olmak için tedaviye başlamadan önce kilo vermem gerekiyor 65 kiloya tekrar ulaşmak istiyorum aralık gibi başlıycak tedavim acil kilo vermem lazım lütfen biran öncearanıza alırmısınız beni ...

Eğer düzenli paylaşım yaparım, aktif olurum diyorsanız 5 . takıma gelebilirsiniz.

Eğer düzenli paylaşım yaparım, aktif olurum diyorsanız 5 . takıma gelebilirsiniz.

evet evet bekliyoruz canım 5.. takıma tabii aktiflik durumuna göre..

merhaba kızlar, ben de 2 ay önce doğum yaptım, ama öncelikle vermem gereken 10 kg var, ben de artık dolapta yıllardır bekleyen kıyafetlerimi giymek istiyorum, ben de katılabilir miyim:92:

birinci takima gelebilirsin canim...
ama paylasim sart, arada bi ugramak yeterli degil maalesef
hergün gelip sohbete katilmak gerekiyor
kabul edersen takimimiza gelebilirsin

QUOTE=ThirtyFouR;21024454]birinci takima gelebilirsin canim...
ama paylasim sart, arada bi ugramak yeterli degil maalesef
hergün gelip sohbete katilmak gerekiyor
kabul edersen takimimiza gelebilirsin[/QUOTE]

tamam canım geliyorum sağol , görüşmek üzere

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…