Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben 167 boyundayım ve 58.5 kiloyum 50-52 kg arasına dusmek istiyorum benide aranıza alırsanız sevinirim
..9. takıma bekleriz canım..Merhaba,kısaca kilo alıp verme geçmişimden bahsetmek istiyorum.Üniversiteye başlayana kadar kilom 58'di,mezun olduğumda ise 68 civarı.Boyum 1.68bu arada.Çalışma hayatına başladığım ilk 2 yılda 75 e kadar çıktım.Tabi bu süreçte kilo verme çabaları hayatımdan hiç eksik olmadı.3 kilo verdim 5 kilo aldım,döngü halinde devam etti bu durum.Sonra kesin olarak karar verdim ve 2 yıllık bir sürede düzenli spor ve beslenme ile 59 a kadar düştüm.Sonraki aylarda 62 ye çıktım 1,5 yıl falan sabit kaldım bu kiloda.Aslında 56 ya düşmek istiyordum ama ha bugün ha yarın devam ederim diyerek biraz da isteyince kilo veriliyormuş şımarıklığı ile erteledim.yaz tatilinden sonra biraz kilo aldığımı fark ettim ve iki hafta kadar önce tartıldım.Ne göreyim??66.7!!2 haftada çok da sıkı olmayan bir yeme düzeniyle 65.2 ye düştüm.Şimdi aranıza katılarak daha istikrarlı bir şekilde kilo vermek istiyorum kabul ederseniz:)
9. takıma bekleriz canım..28 yasindayim 1.69 boyunda ve 76.5 kiloyum cordizon hapi kullandim son 6 ayda 15 kilo aldim en az 10 kilo vermek istiyorum benide takima almanizi isterim tesekkurler.
9. takıma bkleriz canım.....kısacası toplaşıp toplaşın gelin yaw...öncelikle herkese merhaba..dün üye olduğum kadınlar kulübünü daha önce niye keşfetmemişim diye hayıflandım..o kadar hoşuma gitti ki üyeliğimin bir an önce aktif hale gelmesini bekledim nihayet olmuş..bende koşa koşa cuma zayıflama yarışmasına geldim..haytımın hiç bir döneminde zayıf olmadım yaşıtlarımdan hep iriydim hep kiloluydum..bu böyle sürüdü hep ,liseye geldiğimde diyet yaptım 3 verdiysem 5 aldım ama idare edebilecek bir kiloda üniversiteye başladım tam 68 kiloydum..ne olduysa üniversitede oldu zaten yurt hayatı beni mahvetti..yurtta neredeyse 20 25 kilo aldım yedikçe yiyor iyice şişiyordum..3.sınıfın yazında eve geldiğimde 89 kiloyu gördüm dedim nolmuşum ben hemen diyete başladım ve spora yazıldım 1 killo verdim tabi okul açılınca yine yurda gittim gece yemekleri sınırsız abur cubur beni 82 kiloya çıkarttı..okulum bitti şükür ki şuanda toplam 18 kilo vermiş bulunmaktayım..diyetime dikkat ediyorum sporumu yapmaya çalışıyorum bu aralar aksasada..verecek 16 kilom var..71 kiloyum boyum 165 23 yaşındayım..çiçeği burnunda öğretmenim..cuma yarışmasına çok katılmak istiyorum..umarım en kısa sürede hedefime ulaşabilirim:)hoşçakalın..
kızlar ben bi yanlışlık yaptım...takımlar maksimum 12 kişi oluyormuş ...ben herkese toplaşın gelin dedim ya, öyle olmuyormuş maalesef..:26:ilk önce katty arkadaşımız geldiği için onu aldık ama maalesef bizde başka kontenjan açığı yokmuş..ama diğer takımlardan muhakkak size davet gelecektir..topiği takip ederseniz eminim bir takıma yerleşirsiniz ..
burada kalanların oldugu yeni bir grup açılsa keşke
Biraz önce ben de aynı şeyi düşündüm:)
merhabalar... ben diyet gruplarında bulunmustum snra ders yogunlugundan bırakmak zorunda kalmıstım..
165 boyundayım 79 kiloyum. 60 olsam harika olacak. bir grupda yer almak istiyorum
10.takıma gelebilirsinizBen de heyecanlanmıştım yaNeyse beklicez artık napalım
Merhaba arkadaslar,
Uzun zamandir forumu takip etmeme ragmen yazmaya yeni cesaret edebildim. Ben de kendimi bildim bileli kiloluyum malesef 28 yasindayim boyum 1.71. Genelde kilom hep 75-78 civariydi ama evlendikten sonra inanilmaz kilo aldim su an tam 99 kiloyum ve hala inanamiyorum bu nasil oldu. Hicbir kiyafetim olmuyor, alisveris yapmak da istemiyorum bu yeni halime alisirim diye. Kilo aldikca depresyona girdim, depresyona girdikce cikolata yemeye devam ettim bu kisir dongunun sonucu da bu. Gectigimiz haftasonu TVde bir zayiflama programi izledikten sonra biraz motive olup bu haftanin basinda diyete basladim. Amacim 30 kilo vermek. Daha once yasadigim yere yakin zayiflama gruplarindan birine yazilmistim (her hafta para verip sonra tartilip sonra da alkislaniyorsunuz) fakat oraya para yetistiremeyecegimi anlayinca biraktim zira amaclari surekli urun satmak. Herneyse. Bu kez kararliyim bu kilo verilecek oyle veya boyle.
Su an gunde 1200 kalori aliyorum belli bir diyet listem yok. Telefonuma yukledigim bir program var ne yersem oraya kaydediyorum o da ne kadar kalori hakkim kaldigini soyluyor. Bir arkadasim bunun 1000 kalori versiyonu ile haftada en az 2 kilo veriyor, su ana kadar 10 kilo verdi fakat kendisi benden cok daha zayif oldugundan ben 200 kalori ekledim bakalim ne olacak. Iste durum bundan ibaret.
Beni de araniza alirsaniz cok sevinirim