Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar kendimi bildim bileli rejim yapar sonrasında o binbir eziyet ile verdiğim kiloları binbir keyifle geri alırdım...Çocukluğum çok kilolu olmasada hep etine dolgundum,kendimi yanlızca 8 yaşına kadar zayıf olduğumu bilirim o da resimlerden hatırlıyorum :) Lise döneminde iyice kilo almaya başladığımda buna bir durmanın vaktinin gelip geçtiğini dün gibi hatırlıyorum güzel bir rejimle 15 kilo verdim ve arkadaşlarım görüntüme inanamadılar tabii ben de:) Tabii
ben bu durum rüya ile gerçek arasında kalacak kadar kısa bir durumdu ve ben o kiloları bir güzel geri aldım...Üniversiteye başladığım yıl her zaman olduğu gibi yeni bir rejim yeni hayat anlayışı ile üniveristeye ilk adımımı attım. Fakat devlet yurdunda kaldığım için hazır yiyecekler kendimi tanıyamaz hale getirdi o kadar kilo almıştım ki kendimden nefret eder hale geldim artık yıllardır yorulmadan yaptığım rejimlerden yorulur hale gelmiştim belkide oluruna bırakmıştm....İş hayatıma atıldığım ilk yıllarda suratımda kıllanma problemiyle cildiyeye gittim benden bazı testler istedi ve bunun sonucunda troidlerimin çalışmadığını ve guatr'mda da ufak bir kitle tespit edildi.doktora söylediğim ilk cümle;şimdi ben zayıflayacak mıyım? doktorumda ilaçlarını düzenli kullanır
ve yediklerine dikkat edersen evet dedi. neyse arkadaşlar ilaçlar alındı yediklerimize dikkat ettik 2 haftada 5 kilodan kurtulduk dedim ve zaten ilaçlar zayıflatıyor,troid'de çalışmıyordu artık çalışıyorda benim dikkat etmeme gerek yok troid halleder dedim o da tek başına bu işin altından kalkamadı ve ben 95 kiloyu gördüm ki yaşım henüz 23..Bu acıklı hikayemde umuyorum ki grubunuzda bana da yer veririsiniz,sabırsızlıkla bekliyorum...herkese bol şans

kızlar şunu merak ediyorum.yumurtalık kisti kilo aldırıyor mu ve bunun tedavisi sonucunda kilo verilir mi?

ayrıca bende kilo vermek istiyorum boy 160 kilo sanıırm 72 civarı..1 haftadır bisiklet sürüyorum günde 15 dk kadar.faydası olur mu?

ayrıca benim yediklerimi başkası yese eminim 55 kilonun üstüne çıkmaz ama metabolizmam çok yavaş sanırım.hangi hormaonların bozukluğu metabolizmayı yavaşlatır..

diyet gruplarına katılmak istiyorsan 6.takıma bekleriz.

merhabalar bir gruba üye olup beraber zayıflamak etkili olmalı. kendimi bildim bileli hep toplu bir yapım oldu hatta kilolu diyelim ama son bi kaç aydır kontrol benden çıktı 23 nisanda 69 kiloydum bu ramazan bayramında 80i gördüm yani 4 ayda nerdeyse 10 kilo aldım şimdi o kiloları vermek istiyorum şuan 78 kiloyum

Bizde bol bol yer var canım 3. takıma gelip kendini tanıtabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/38584-3-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-1777.html

selam arkadaşlar. uzun süredir yazılarınızı takip ediyorum bende sizlerle birlikte motive olup kilo vermek istiyorum tabi aranıza alırsanız.
30 yaşındayım. boyum 163 kilom ise 63
zayıflamak istiyorum 57 kilo olmak istiyorum ve bu kilolaro kurban bayramına kadar vermek isityorum.
mesai saatleri boyunca düzenli olarak sizlerle aynı ortamda olup fikirlerinizi paylaşmak isterim.

merhaba canım bekliyoruz 5. takıma

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/195397-5-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.html

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…