Merhabalar 6.takima bekliyorumMerhabalar bende bir gruba katılmak istiyorum. Boyum 170 kilom sanırım en son 75 idi 62 kilo olmak istiyorum. Şimdi bu kilolardan kurtulmak istiyorum. Uzun zamandır ara ara girip okuyorum buraları ama kayıt olup kilo vermeye kendimi diyet psikolojisine sokmaya cesaretim yoktu cesaretimi topladım geldim. Beni de aranıza alırmısınız?
4. Takima katilabilirsinizMerhabalar , 6 ay önce doğum yaptım ve artık zayıflamak için harekete geçmem gerekiyor.Boyum 1.70.
Uzun yıllar 62 kilo çevresindeydim.Şimdi 72 kiloyum ve bu beni üzüp , huzursuz ediyor.Geri özüme dönmek istiyorum
Size katılabilir miyim?
Tam olarak ne yapmam gerekiyor?grubu biraz?inceledim , kuralları okudum ama tam nasıl bir yol izleyeceğimi anlayamadım.Teknoloji bilmeyen yaşlı teyze gibi hissettim4. Takima katilabilirsiniz
5. Takıma gelebilirsinizMerhaba arkadaslar,
Sene basinda grupla birlikte gayet motivasyonlu baslamistim zayiflamaya ancak saglik sorunlari, gebelik ve düsük sonrasi acikcasi ne yedigkme dikkat etmedim. Suanda 72-75kg arasi gidip geliyorum. 157 boya bu oran cok fazla. Tekrar hamile kalmadan önce saglikli kiloma düsmeyi hedefliyorum ve bu yüzden twkrar gruplara katilmak istedim. Cok iyi motivasyon sagliyor cünkü.
MerhabaMerhaba arkadaslar,
Sene basinda grupla birlikte gayet motivasyonlu baslamistim zayiflamaya ancak saglik sorunlari, gebelik ve düsük sonrasi acikcasi ne yedigkme dikkat etmedim. Suanda 72-75kg arasi gidip geliyorum. 157 boya bu oran cok fazla. Tekrar hamile kalmadan önce saglikli kiloma düsmeyi hedefliyorum ve bu yüzden twkrar gruplara katilmak istedim. Cok iyi motivasyon sagliyor cünkü.
Selam 5.takımında maalesef ihtiyacı var listemiz 3 4 kişiSevgili kaptanlarım, 13.takıma yeni üye gönderirmisiniz rica etsem. Üyeye ihtiyacımız var.
Aa tamam o zaman canım. Elimden geldiğince takipte olayım o zamanSelam 5.takımında maalesef ihtiyacı var listemiz 3 4 kişitüm takımlar öyle olsa gerek o yüzden elden geldiğince herkes takip etmeli sanırım
5. Takıma gelebilirsinizBen de kuralları okudum ama hangi takıma gelebileceğimi bilemedim 1.65 boy 65 kiloyum hala fazlam var yardımcı olursanız çok sevinirim
MerhabaGeçen sene Cuma zayıflama grubuyla çok güzel kilo verdim ama şimdi fena saldım tekrar başlamak istiyorum hangi gruba alırsınız beni
Geçen seferde 4.takımdaydım teşekkürlerMerhaba
4.takima gelebilirsiniz
5. Takıma gelebilirsinizİyi akşamlar arkadaşlar. Bu yarışmaların 7-8 sene önceki müdavimlerindenim :) ve yine yeniden zayıflama maratonuna katılmak istiyorum. Azim ve hırsımı da aldım geldim. Sistem eskisi gibimi bilmiyorum eğer öyleyse beni takımına davet edecek takım kaptanı arıyorum
Nostalji olacak benim için bu yarışmaya ilk katıldığım takımımdı büyük kiloları verdiğim ilk takımım. Davet için tşkrler hemen geliyorum5. Takıma gelebilirsiniz
Cuma Zayıflama Yarışması - 5. Takım
Vuuuuuu süper güle güle kullan canım❤️❤️ İyiyim kuzum yaaaa annem derdi çocuklar büyüdükçe dertleri de büyüyor diye gerçekten öyleymiş🙈🙈 Öyle canım valla, ablamdan biliyorum :) Canım Burcummm❤️❤️❤️❤️❤️ 😍😍😍 Dün abimlerdeydim canım. Kahvaltıya çağırdılar altını boş verin kahveye gelirim...www.kadinlarkulubu.com