Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba, 169 boy 84,5 kg. Takımlardan birisine katılabilir miyim
Merhaba
5.takıma bekleriz ☺️

1 kişilik yerimiz var .. Katılımım ve azmim bol diyorsan .6. Takıma gelebilirsin .....
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/143241-6-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-3268.html
31 yaşındayım kendimi bildim bileli hep toplu Bi kadındım 163 boy 80 kiloyum bu arada eşim dün bana 50 beden bir elbise almış hala çok sinirliyim onada ama en çok kendime niye bu haldeyim diye bol oldu diyorum yok sen dar giyiyorsun bu biraz dokumlu durdu o kadar dedi uzun lafın kısası boş yeriniz varsa bende varım

31 yaşındayım kendimi bildim bileli hep toplu Bi kadındım 163 boy 80 kiloyum bu arada eşim dün bana 50 beden bir elbise almış hala çok sinirliyim onada ama en çok kendime niye bu haldeyim diye bol oldu diyorum yok sen dar giyiyorsun bu biraz dokumlu durdu o kadar dedi uzun lafın kısası boş yeriniz varsa bende varım
4. takıma bekleriz canım

Selamlar...eskilerde çok mu çok eskilerde çok güzel kilolar vermiştim KK da. Yine kürkçü dükkanına döndüm burası bana çok güzel motivasyon oluyor. Aranıza geldim hangi takım beni zayıflatmak ister 🤔

Selamlar...eskilerde çok mu çok eskilerde çok güzel kilolar vermiştim KK da. Yine kürkçü dükkanına döndüm burası bana çok güzel motivasyon oluyor. Aranıza geldim hangi takım beni zayıflatmak ister 🤔
Merhaba 5.takıma bekliyoruz 😍

Arkadaşlar,

Bizler takımlar kurduk ve her Cuma günü tartılarak en çok kilo veren üç takımı belirliyoruz.

Kilo probleminiz varsa, takım ruhu desteğine ihtiyaç duyuyorsanız ve katkıda bulunabilecekseniz sizleri de aramızda görmek istiyoruz.

Cuma Yarışmacısı olmak isteyenler lütfen bu topiğe, kilo bilgilerini ve kilo alma özgeçmişlerini içeren bir mesaj yazsınlar. Mesajlarınızın kapsamı, öncelik hakkı almanız için önemlidir.

Yeni üyeye ihtiyaç duyan takımların liderleri sizleri davet edecekler ve deneme süresi sonrasında, kesin üye olup olmayacağınıza karar verecekler. (Bu konuda yetkili olanlar takım liderleridir, konuyla ilgili bana özel mesaj lütfen atmayınız).

Ayrıca yarışmacı olmadan önce sistemin nasıl çalıştığını öğremek için aşağıdaki topiği okumanızda fayda var:

Karar Defteri

ıyilikler diliyorum.
merhaba ben de bu yarışmalara katılmak istiyorum, gebelikten önce bi 5 kilo vermek istiyorum. Son üç yılda al ver al ver düzenim mahvoldu en son 67 gördüm şimdi 63'teyim. Bir türlü istikrar sağlayamadım belki bu gruplar motivasyon olur.

Selamlar iyi bayramalar
Ben eskiden 7. Takimla bayagi istikrarli kilo vermistim, sonrasinda hamilelik dogum derken bikac takima dahil oldum ama ev tasima yerlestirme yeni bir sehre alisma derken maalesef devam edemedim.

Simdi yeniden baslamak istiyorum.

Hangi takimda yer var acaba ?

Selamlar iyi bayramalar
Ben eskiden 7. Takimla bayagi istikrarli kilo vermistim, sonrasinda hamilelik dogum derken bikac takima dahil oldum ama ev tasima yerlestirme yeni bir sehre alisma derken maalesef devam edemedim.

Simdi yeniden baslamak istiyorum.

Hangi takimda yer var acaba ?
Selam
4. Takima gelebilirsinz

Merabalar bende gruplarınızdan birine dahil olmak isterim 1.52 boyum ve 62 kiloyum evlendikten sonra hızla kilo almaya başladım hatta bi ara 70i görüyodum neredeyse neyseki bi şekilde verdim şimdi kuvvetim yok sanki bi üşengeclik var üzerimde spor yapmalıyım yediklerime dikkat etmeliyim bunu ancak birlikte başarabiliriz hedef kilom yine eskisi gibi 50 52 arası olmak 55e bile razıyım umarım hepimiz ideal kilolarımıza dönebiliriz sevgilerle ..

Merabalar bende gruplarınızdan birine dahil olmak isterim 1.52 boyum ve 62 kiloyum evlendikten sonra hızla kilo almaya başladım hatta bi ara 70i görüyodum neredeyse neyseki bi şekilde verdim şimdi kuvvetim yok sanki bi üşengeclik var üzerimde spor yapmalıyım yediklerime dikkat etmeliyim bunu ancak birlikte başarabiliriz hedef kilom yine eskisi gibi 50 52 arası olmak 55e bile razıyım umarım hepimiz ideal kilolarımıza dönebiliriz sevgilerle ..
6.takima bekleriz
Konu Mesajı '6. Takım' Cuma Zayıflama Yarışması - 6. Takım

Merhabalar yakladik 6 ay once grupta yer aldim. Simdi tekrardan yarismalara ve gruba dahil olmak istiyorum. Acaba tekrardan katilabilirmiyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X