Merhaba 5.takıma bekleriz74 kiloyum 2 temmuza kadar 69 olmam lazım. benide eklermisisniz
teşeşekkürlerrMerhaba 5.takıma bekleriz
Cuma Zayıflama Yarışması - 5. Takım
5. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM. :KK36:seaBahAR Takım kaptanı: @toplight, @emnis Gönüllerin kaptanı: @morordek :KK200: Kaptan Yardımcıları : @yarimuhendis & @hzlsel & @kollontai "Her üyenin, yarışma kurallarını içeren Karar Defterini okuması zorunludur. Kararların...www.kadinlarkulubu.com
Bekleriz sizi de 5.takıma57 kiloyum 1.70 boyundayım beni de takima ekler misiniz
Kilon gayet güzelmiş canım..57 kiloyum 1.70 boyundayım beni de takima ekler misiniz
Teşekkür ederim ama insan kilo alinca rahatsiz oluyor bide spor olmayinca yine yağlı görüntüden kurtulamıyor insanKilon gayet güzelmiş canım..
Merhaba 6.takima bekliyorummerhaba.
üniversite döneminde fast food yüzünden aldigim ve kac senedir üstüme yapisip kalan 12 kiloyu vermek istiyorum
en kisa zamanda araniza alirsaniz sevinirim.
Merhaba. 4. Takima gelebilirsinzMerhaba, boyum 155 ve kilom 57. Beslenme alışkanlığımdan ötürü vücudum çok yağlandı.Bu sefer sağlıklı beslenerek, vazgeçmeyerek zayıflamak istiyorum. Beni de alacak bir grup var mı?
GeliyorumMerhaba. 4. Takima gelebilirsinz
13.takıma gelebilirsin canım.Merhaba çok fazla mesaj yazmanın gerekli olmadigi, haftalık mesaj kotasının olmadığı, sadece öğünlerimi ve sporumu yazıp çıkabileceğim bir takım arayişındayım. Hayatım boyunca hiç ama hiç kilo vermedim bir iki asagı bir iki yukarı dışında. Kimsenin takımını geride bırakmak istemem o yüzden baştan söylemis olayım.
Tesekkürler geliyorum13.takıma gelebilirsin canım.
Merhaba. 4. Takima gelebilirsinzMerhaba takımlarda çok bulundum mezunda oldum sonra yeniden başladım takım kapandı hangi takım müsait benide alın
Tamam geliyorumMerhaba. 4. Takima gelebilirsinz