Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar 6 ay önce cuma zayıflama yarışması ndan ayrılmıştım süre dolduğu için tekrar katılmak istiyorum Bu arada alt listede bir bir gruba dahil olmuştum Ama bazı rahatsızlıkların ve geçirmem gereken bir operasyon olduğu için bir süreliğine tamamı ile kadınlar Kulübü'nden çıktım ama şu andan itibaren artık katılabilirim müsait olan grup var mı acaba

5.takıma gelebilirsin canım

5.takıma gelebilirsin canım
Başka bir takımın davet etmesi daha uygun olacaktır

Teşekkürler.

Merhaba canım, 6. takıma gelebilirsin istersen.

Merhaba arkadaşlar, daha önce 12. Takımda 70.2 kg ile izinli ayrılmıştım, malum takım kapandı, şu an 65 civarında kilom, bayramdan sonra bakmadım açıkçası, fazlada olabilir bu ara spor ve diyetle son kiloları vermek istiyorum.
Gruplarda yer varsa eğer katılmak isterim

Merhaba ,6.takima bekliyorum

merhaba, ben emel :)

93,7 kg'ım, boyum 172 cm, hedefim 65 kg'a düşebilmek.

4 gündür düzenli yürüyüş, spor ve ölümüne uyduğum beslenme programımla başladığım sürecimde motivasyonunuza ihtiyacı olacak.

katılabileceğim bir grup olursa çok sevinirim.

teşekkürler,

Merhaba
4. Takima gelebilirsinz

Merhabalar, 64.2 kiloyum hedefim 57 kg bu süreçte motivasyon için beni de bir gruba dahil ederseniz çok sevinirim

Merhaba. Kısaca bahsedeyim.
Şu an boy:168
Şu an kilo:68.5
Ben 2015-2018 yillarinda 58 59 kiloydum. 2018 yılında 5 kilo aldim. Sonra korona çıktı ve 10 kilo daha aldım. 74 oldum bu kış ama son bir aydır 6 kilosunu verdim. Şimdi 59 kilo olmak istiyorum. Tekrar eski kilomu..
Demir gibi iradem var, mükemmelimdir; diyemem. Ama çabalıyorum.

Merhaba 5.takıma bekleriz :)

Teşekkür ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…