Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba herkese. Ben eylül ayında diyete başladım 75 kiloydum. 59 a kadar düşmüştüm. Ancak son zamanlarda yemek atakları başladı ve duygusal olarak yemek yemeğe başladım. Sadece bu değil bir oturuşta 1500-2000 kalorilik şeyler yemeğe başladım. tıkabasa yiyordum ta ki kusana kadar. Şuan bu süreçten geçiyorum. Ve 65 kilo olmuşum. Yeniden bu psikolojiyle savaşarak kilo vermek istiyorum. Bana destek olur musunuz ? Motivasyona çok ihtiyacım var. Yaz geliyor göbeği açık giymek istiyorum mini etekler giymek istiyorum. Beni gruba alır mısınız ??

13. Takıma gelebilirsiniz

Merhaba daha önceden 5.takımda kilo verip mezun olmuştum tekrar kilo vermem gerekiyor.Şu an 75.9 kiloyum hedefim 65 hangi grupta yer var acaba

Merhaba... 1.58 boyundayım ve 86 kiloyum ve daha 24 yaşındayım hedefim 50 kiloya inmek. Katılabileceğim grup var mı acaba? Azmedersem motivasyonumu toplarsam kilo vereceğime inanıyorum... 45 kilo filandım ilaçlar mahvetti beni şimdi ilaçlarım hafifledi burada da zayıflama grubum olursa motivasyon olur daha hızlı zayıflarım diye düşündüm kabul ederseniz...

Merhaba 6.takima bekliyorum

Merhaba, 163 boyum, 64.75 kiloyum. Şubattan beri diyetisyen eşliğinde diyet yapmaya çalışıyorum 66 kiloyla başladım bu süre içerisinde sürekli tekrardan kilo alıp yeniden verdim. Diyetisyenimin programı biraz garipti makarna ve pilavın yanında bile bir dilim ekmek veriyordu düşünün, bi türlü istediğim kilo kaybını yakalayamadığım için artık bıraktım diyetisyeni. Diyetisyensiz devam etmek istiyorum ama motivasyona da ihtiyacım var gruplarınızda bana da yer varsa çok mutlu olurum

6. Takıma bekleriz canım.

Merhaba,
Geçen hafta 101 küsürlerdeydim ve kendimce bir programa başladım şimdi 97.5
boyum 1.68
adım adım kilo verip bi 70leri hatta 60ları görmek istiyorum
Uygun olan gruba katılmak istiyorum.
Teşekkürler

Merhaba,
Geçen hafta 101 küsürlerdeydim ve kendimce bir programa başladım şimdi 97.5
boyum 1.68
adım adım kilo verip bi 70leri hatta 60ları görmek istiyorum
Uygun olan gruba katılmak istiyorum.
Teşekkürler
6.takıma bekleriz canım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…