Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
158 boyunda 69 kg biriyim aşırı tatlı paletli qıdalar tüketdiyim için 1 ayda 10 kilo aldım. Benide alacak aranıza alırsanız sevinirim

Foruma üyeliğim eskiden beri var fakat yeni kullanmaya başladım. Yanlış yere yanlış birşey yazmak istemem.. Ocakta 70 kilo ile ortopedik bir ameliyat oldum ve 74 kiloya çıktım. 73e düştüm, korona oldum. 77 kilo civarıyım şuan. Boyum 170 cm fakat göbek basen problemim var. Daha önce 74 kilodan 63 kiloya 4 ay gibi bir sürede diyetisyen eşliğinde düşmüştüm. Takım ruhuna ihtiyacım var 🤗

Foruma üyeliğim eskiden beri var fakat yeni kullanmaya başladım. Yanlış yere yanlış birşey yazmak istemem.. Ocakta 70 kilo ile ortopedik bir ameliyat oldum ve 74 kiloya çıktım. 73e düştüm, korona oldum. 77 kilo civarıyım şuan. Boyum 170 cm fakat göbek basen problemim var. Daha önce 74 kilodan 63 kiloya 4 ay gibi bir sürede diyetisyen eşliğinde düşmüştüm. Takım ruhuna ihtiyacım var 🤗
5. Takıma gelebilirsiniz

Ben de yarışmaya katılmak isterim. Bebekliğimden beri hafif toplu bir çocuktum. 12 yaşına kadar da zayıf bir çocuktum hatta 13 yaşına kadar yine iyiydim. 14 yaşında 170tim ve 65 kilo oldum. Hep 58-60 kilo olmak istiyordum o zamanlardan beri. Lise de 71i gördüm yine 65 oldum ve yine iyiydi. Çocuk falan derken 80i gördüm diyetisyene gittim 68 kiloları gördüm ama şimdi yine 72 kiloyum. Öncelikli hedefim 65 sonra yine 60 kilo olmak. Artık hayalime ulaşayım istiyorum :KK43:

Ben de yarışmaya katılmak isterim. Bebekliğimden beri hafif toplu bir çocuktum. 12 yaşına kadar da zayıf bir çocuktum hatta 13 yaşına kadar yine iyiydim. 14 yaşında 170tim ve 65 kilo oldum. Hep 58-60 kilo olmak istiyordum o zamanlardan beri. Lise de 71i gördüm yine 65 oldum ve yine iyiydi. Çocuk falan derken 80i gördüm diyetisyene gittim 68 kiloları gördüm ama şimdi yine 72 kiloyum. Öncelikli hedefim 65 sonra yine 60 kilo olmak. Artık hayalime ulaşayım istiyorum :KK43:
5. Takıma gelebilirsiniz

5. Takıma gelebilirsiniz
teşekkür ederim

Gruplara nasil katiliyoruz acaba boyle bir motivasyona ihtiyacim var.Birturlu baslayamiyorum.

Buraya tiklayip 4.takima gelebilirsinz

Arkadaşlar merhaba ben çağla 165 boy ve 65 kiloadyım zayıflamak motive olmak için gruplardan birine girmek istiyorum 92 kilodan bu kiloya düştüm ama 1 aydır yerimde sayıyorum teşekkür ederim şimdiden

Mrb ,çok kötü hissediyorum kendimi öylemi artık eşin de sürekli zayıfla diyor ,artık tahmin edin benim psikolojimi,78 kiloyum zayıflamak gerek ne olur destek olun bana bu benim için çok önemli,,,,

Merhaba ben de katılmak istiyorum bu yarısmaya 68 kilodan 2 senede 85e cıktım 3 haftada 2 kilo verebildim, su an 82.8 kiloyum artık biraz hızlanmak istiyorum 🐥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X