Merhabalar,
Ben 20 yaşındayım, Nisan'da 21 olacağım... Çocukluğumdan beri genel olarak kiloluydum fakat daha çok "balık etli" kısmına dahildim. Son 4 senede aniden çok kilo almaya başladım. Aniden derken, poşet poşet aburcubur ve çok fazla fast food tüketimiyle yani... Boyum 172 cm, 2 Kasım'da 108 kilo olarak diyete başladım. An itibariyle 98 kiloyum. İki ayda 10 kilo verdim fakat çok istikrarsız bir şekilde... Bir ara tekrar 5 kilo aldım tekrar verdim vesaire... Genel olarak yememek benim için çok büyük bir problem değil fakat spor geçmişim hiç yok. Asla hareket eden bir çocuk olmamıştım, bu büyüyünce de böyle devam etti. Haftanın 3-4 günü 1 saat yürüyüşe çıkıyorum. Hedefim yürüyüşlerimi arttırmak, çünkü bu kiloda egzersiz çok zor geliyor ve kendimi çok fazla sıktığımda iyice ipin ucunu kaçırıyorum. Bu yüzden biraz daha zayıflayana kadar yürüyüş yapmayı düşünüyorum.
Beni de bir takıma dahil ederseniz çok memnun olurum. Genel olarak aktif biri olduğumdan takımlarda da aktif olacağımdan emin olabilirsiniz.
Herkese sağlıklı bol huzurlu bir yıl diliyorum.