- 4 Kasım 2018
- 26.011
- 108.201
Merhaba. 4.Takim a gelebilirsinzMerhaba bende katılmak istiyorum boy 164 kilo 81
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba. 4.Takim a gelebilirsinzMerhaba bende katılmak istiyorum boy 164 kilo 81
10. takıma bekleriz.Merhaba geçen hafta kendimce diyete başladım. 27 yaşındayım 64.5 kilo ile başladım. Bugün ise 63.1 kiloyum. Ben de takımlara katılarak ilerlemek isterim her gün leslie yapmaya özen gösteriyorum. Hedefim ikinci gebelik öncesi 50 kiloya kadar düşüp vücudumu dinçleştirmek.
Merhaba171 boyunda 78.5 koloyum dogum kilolarımı veremiyorum bir el atın kızlar motivasyona ihtiyacım var.
Merhaba çok kötü durumdayım kendimi berbat hissediyorum 157 boyla 85 kiloya çıktım evde kala kala.hicbir elbisem olmuyor bugüne kadar zayıf hiç olmadım ama bu kadarda kilolu olmadım bir yılda on kilodan fazla aldım bir an önce vermek istiyorum motivasyona ihtiyacım var lütfen beni alin
merhaba kızlar sizleri de bekleriz 5.takımaKızlar merhaba. Ben de 162cm boyundayım. Hiçbir zaman çok zayıf olmadım. Genelde 62 67 arası olurum. Şimdi yine 66yı geçmişim. Eyvah dedim sınıra geldim. Birilerine hesap vermem lazım ağzıma lokma atmamak için yoksa evde halim harap beni de aranıza alır mısınız? İlk hedef 62
MerhabaMerhaba kızlar. Sigarayı bıraktım ağzım hic boş durmuyor. Kilo almak istemiyorum ki hedef 10 kilo vermek. Kendime verdiğim tüm sözleri çiğniyorum, motivasyona ihtiyacım var.
13. Takıma gelebilirsinizBen de katılmak istiyorum
Teşekkürler13. Takıma gelebilirsiniz
MerhabaMerhaba ben de katılmak istiyorum. 61 kiloyum 50 kiloya düşmek istiyorum..
SelamMerhabalar buraya yeni keşfettim Etkinlik çok hoşuma gitti, bende katılım sağlamak isterim çünkü bu süreçte artık tüm motivasyonumu kaybettim. 21 yaşındayım boyum 1.60. En çok 95.5 kiloyu gördüm ve kendimce bu yaz diyete girerek şu an 79.8 de takılı kaldım. Takımlarda yer varsa birine dahil olmak isterim