- 20 Mayıs 2009
- 616
- 101
- 46
yuppilisiiiiiiiiiiiiiiiiiiii13. Takıma gelebilirsiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yuppilisiiiiiiiiiiiiiiiiiiii13. Takıma gelebilirsiniz
MerhabaSelam bende katılabilir miyim aranıza ?
Nasıl katılacağım link atar mısınızMerhaba
4.takima gelebilirsinz
Nasıl katılacağım link atar mısınız
Hadi beni de bir takıma alın
6.takima bekliyorumMerhaba....64 kilodan basladigim saglikli beslenme yolculugumda 60.8 indim..boyum 1.60 yasim 39 hedefim 52-53 olabilmek...beni gaza getirecek birlikten güç alacagim takim arkadaslarina ihtiyacim var
Hayırlı akşamlar bende zayıflamak istiyorum gruplarınızdan birine katılmak istiyorum
4. Takima bekliyorum sizleriMerhaba
Şuan 75 kiloyum
Hedefim 63 kg
Yaşım 37
Boyum 1.64
Evli
1 çocuk
Çalışıyorum
Beni axilen bir guruba almanızı bekliyorum :)
hemen geliyorummmmm4. Takima bekliyorum sizleri
Bu yarışma çok emek istiyor gerçekten kusura bakmayın ben bu sayfayı takip edecek kadar boş vakte sahip değilim gerçekten kusura bakmayın hepinize başarılar dilerim
Gel canımLütfen beni de alın çok zor durumdayım evdeyim desteğe ihtiyacım var.68 kilolardan 80 i gordum.Giyecek giysim kalmadı.
9.takim yupii.cok sağolun hemen yazıyorumGel canım
Cuma Zayıflama Yarışması - 9. Takım
ADINIZ: Seda ak YAŞINIZ:26 BOYUNUZ:169 KİLONUZ:68 HEDEF KİLONUZ:59 MEDENİ DURUMUNUZ:evli ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI:2 çocuk 3 yaş-4 aylık EMZİRİYOR MUSUNUZ:evet MESLEĞİNİZ:memur ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ:hayır DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU:hayır SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:yok KİLO...www.kadinlarkulubu.com
alın beni alın alınmerhaba,
73.2 kg mım. hedef kilom 58. yıllardır diyet yaparım. gördüğüm en yüksek kilo 120. indiğim en düşük kilo 67.
şimdi tekrar kilo verme serüvenime başladım ve takım ruhu iyi gelir diye umuyorum.
her tür diyeti yapmış biri olarak tecrübem de çok yüksek
hepinize sevgiler.
Buyur canımalın beni alın alın