Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Slm bende takıma katılmak istiyorum
Merhaba

5.takıma beklerim ☺️

merhaba ben de takımların birisine katılmak istiyorum. müsait olan bir takım var mı ve beni bilgilendirebilecek birileri

merhaba ben de takımların birisine katılmak istiyorum. müsait olan bir takım var mı ve beni bilgilendirebilecek birileri
Merhaba
5.takıma bekleriz

Merhaba beni de müsait bir gruba ekler misiniz
Merhaba
Bekleriz 5.takıma ☺️

Merhaba , 32 yaşında 76 kiloyum. Nerdeyse kilomun fazlasını son bir senede aldım. Orantısız bir şekilde kilo aldığım için aynalara bakamaz alış veriş yapamaz ve kendini beğenmeyen bir insan oldum. Artık kendime bir dur demem gerekir. En dibi gördüm artık , silkelenip kendime gelmem lazım.
Bende aranıza katılabilir miyim ?

Merhaba , 32 yaşında 76 kiloyum. Nerdeyse kilomun fazlasını son bir senede aldım. Orantısız bir şekilde kilo aldığım için aynalara bakamaz alış veriş yapamaz ve kendini beğenmeyen bir insan oldum. Artık kendime bir dur demem gerekir. En dibi gördüm artık , silkelenip kendime gelmem lazım.
Bende aranıza katılabilir miyim ?
9.takima bekleriz

selamlar. ben çocukluğumdan belli kiloluydum hep zayıf olmak istemişimdir üniversiteyi kazandım şu an hiç gidemedim ama hep üniversitede zayıf olmak, istediğimi rahatça giymek istemişimdir şu an 1.57 boyunda 75 kiloyum acaba benide hayallerime kavuşturacak bir grup var mı :))

Merhaba 35 yasinda 1.55 boyunda 67 kiloyum. Hedefim 10 kilo verebilmek. Takim motivasyonuyla hedefime ulasacagima inaniyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X