Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:))Allahını seven beni de zayıflatsin.
Tamam ama ne yapacağım nasıl yapacağım hoc bir fikrim yok:))
Beraber 4.takim da zayifliyalim. Bekliyorum
Tamam ama ne yapacağım nasıl yapacağım hoc bir fikrim yok
Bende diyete yeni başlayan biriyim boy 1.71 kilo 85 aralıklı oruç diyetine başlıyorum daha önce bu diyetle 28 kilo verdim 98 den 70 kiloya düştüm senelerdir koruyodum fakat pandemi döneminde ve öncesinde kendi hatamdan bir kısmını geri aldım 85 oldum şimdi tekrar başlıyorum deneyimli biri olarak bu yöntemi öneriyorum ve cuma günü tekrar kilomu yazıcam bana ve benim gibi arkadaşlarıma başarılar diliyorum...Arkadaşlar,
Bizler takımlar kurduk ve her Cuma günü tartılarak en çok kilo veren üç takımı belirliyoruz.
Kilo probleminiz varsa, takım ruhu desteğine ihtiyaç duyuyorsanız ve katkıda bulunabilecekseniz sizleri de aramızda görmek istiyoruz.
Cuma Yarışmacısı olmak isteyenler lütfen bu topiğe, kilo bilgilerini ve kilo alma özgeçmişlerini içeren bir mesaj yazsınlar. Mesajlarınızın kapsamı, öncelik hakkı almanız için önemlidir.
Yeni üyeye ihtiyaç duyan takımların liderleri sizleri davet edecekler ve deneme süresi sonrasında, kesin üye olup olmayacağınıza karar verecekler. (Bu konuda yetkili olanlar takım liderleridir, konuyla ilgili bana özel mesaj lütfen atmayınız).
Ayrıca yarışmacı olmadan önce sistemin nasıl çalıştığını öğremek için aşağıdaki topiği okumanızda fayda var:
Karar Defteri
ıyilikler diliyorum.
MerhabaBende diyete yeni başlayan biriyim boy 1.71 kilo 85 aralıklı oruç diyetine başlıyorum daha önce bu diyetle 28 kilo verdim 98 den 70 kiloya düştüm senelerdir koruyodum fakat pandemi döneminde ve öncesinde kendi hatamdan bir kısmını geri aldım 85 oldum şimdi tekrar başlıyorum deneyimli biri olarak bu yöntemi öneriyorum ve cuma günü tekrar kilomu yazıcam bana ve benim gibi arkadaşlarıma başarılar diliyorum...
merhaba ... açıklamalarınızı detaylı olarak okumaya çalıştım umarım yanlış anlamamışımdır..lakin takımlara kabul edilirsem şayet sizlerden yol yöntem öğrenirim sanırım...gelelim bana 39 yaşındayım ve malesef 102 kiloyum...yıllardır kilo almak vermekte üstüme yok...ama artık bir son vermek istiyorum bu sürece...70 kilo gerçekten en rahat olduğum kiloydu...boyum 178 cm.... ama bu '' boyun uzun'' olayı artık beni kurtarmıyor.bel sırt ağrıları...nefes nefese kalmalar...yaş vs. derken ...buradayım ve kabul ederseniz çok mutlu olurum...şimdiden herkese bol eksiler dilerim....Arkadaşlar,
Bizler takımlar kurduk ve her Cuma günü tartılarak en çok kilo veren üç takımı belirliyoruz.
Kilo probleminiz varsa, takım ruhu desteğine ihtiyaç duyuyorsanız ve katkıda bulunabilecekseniz sizleri de aramızda görmek istiyoruz.
Cuma Yarışmacısı olmak isteyenler lütfen bu topiğe, kilo bilgilerini ve kilo alma özgeçmişlerini içeren bir mesaj yazsınlar. Mesajlarınızın kapsamı, öncelik hakkı almanız için önemlidir.
Yeni üyeye ihtiyaç duyan takımların liderleri sizleri davet edecekler ve deneme süresi sonrasında, kesin üye olup olmayacağınıza karar verecekler. (Bu konuda yetkili olanlar takım liderleridir, konuyla ilgili bana özel mesaj lütfen atmayınız).
Ayrıca yarışmacı olmadan önce sistemin nasıl çalıştığını öğremek için aşağıdaki topiği okumanızda fayda var:
Karar Defteri
ıyilikler diliyorum.
13. Takıma gelebilirsin canımmerhaba ... açıklamalarınızı detaylı olarak okumaya çalıştım umarım yanlış anlamamışımdır..lakin takımlara kabul edilirsem şayet sizlerden yol yöntem öğrenirim sanırım...gelelim bana 39 yaşındayım ve malesef 102 kiloyum...yıllardır kilo almak vermekte üstüme yok...ama artık bir son vermek istiyorum bu sürece...70 kilo gerçekten en rahat olduğum kiloydu...boyum 178 cm.... ama bu '' boyun uzun'' olayı artık beni kurtarmıyor.bel sırt ağrıları...nefes nefese kalmalar...yaş vs. derken ...buradayım ve kabul ederseniz çok mutlu olurum...şimdiden herkese bol eksiler dilerim....
Kilo vermek için üye oldum. Yardıma ihtiyacım var.
Merhaba
Tebrik ederiz takımlarda yarışarak bizle kilo vermeye devam etmek isterseniz 5. Takıma bekleriz :)
Cuma Zayıflama Yarışması - 5. Takım
5. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM. :KK36:seaBahAR Takım kaptanı: @toplight, @emnis Gönüllerin kaptanı: @morordek :KK200: Kaptan Yardımcıları : @yarimuhendis & @hzlsel & @kollontai "Her üyenin, yarışma kurallarını içeren Karar Defterini okuması zorunludur. Kararların...www.kadinlarkulubu.com
Davetiniz için tşk ederim fakat kurallar çok katı yani ben cumadan cumaya yazarım paylaşırım diye düşünmüştüm çalışan biriyim her zaman vaktim olamazki yazmaya fırsat buldukça bakabilirim anca şuanki gibi mesela bugün 2. Günüm açlık hissediyorum tabiki ama yılmadım sabah kahvaltımı ve öğle yemeğimi yedim sonrasında sadece sıvı tüketiyorum bakalım cumaya neler olacakMerhaba
Tebrik ederiz takımlarda yarışarak bizle kilo vermeye devam etmek isterseniz 5. Takıma bekleriz :)
Cuma Zayıflama Yarışması - 5. Takım
5. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM. :KK36:seaBahAR Takım kaptanı: @toplight, @emnis Gönüllerin kaptanı: @morordek :KK200: Kaptan Yardımcıları : @yarimuhendis & @hzlsel & @kollontai "Her üyenin, yarışma kurallarını içeren Karar Defterini okuması zorunludur. Kararların...www.kadinlarkulubu.com
Merhaba herkese, ben de takımlardan birine üye olmak istiyorum. 74 kiloyum şu anda boyum 1.73. Beni de davet eder misiniz rica etsem
9. takıma beklerizMerhabalar. Benimde yaşım 45. Boyum 1.75 ve 82.5 kiloyum. Nice zamandır katılmayı istiyorum ama bir türlü yeterli motivasyonum yoktu. Şimdi hazırım. Yer olan takımlardan birine gelmek istiyorum.
9.takıma beklerizmerhaba , ben de katılabilirim tabi şartları yazabilirseniz ve kabul ederseniz
9.takima beklerizMerhaba arkadaşlar,ben 39 yaşında 160 boyunda 97 kiloyum.araniza katılmak istiyorum.beni de aranıza alır mısınız?