- 1 Kasım 2017
- 12.128
- 58.892
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10. takıma bekleriz.Ben de katılabilir miyim?
Merhaba, Hamilelik dönemimde 102 kiloya çıktım şimdi 75 kiloyum 65 kilo olmak istiyorum. Boyum 175. Yarışmaya ben de katılmak istiyorum.
Merhaba benide alın araniza lutfen 70 kiloyum 12 kilo vermem lazım
4. takima gelebilirsiniz, linke tiklamaniz yeterli :)Ben ne yapmam gerektigini bilmiyorum nasil katklacagim neler yapacagim
merhaba 4.takıma beklerimMerhabalar, bende araniza katilmak istiyorum. 155 boy yas 34 ve kilom 70.4
10. takıma bekleriz.Merhaba bende katılmak istiyorum bende girebilirmiyim gruba
4 takıma beklerimMerhabalar 1.72 boyunda an itibari ile 96 kg olan biriyim yaklaşık 6-7 kg verdim ama sanırım birilerinin desteğine yoldaşlığına ve her şeyden önce beni itekleyecek bir şeye ihtiyacım var Uzun süredir forumu takip eden ve üye olmayan biriydim kısmet zayıflama yarışmaları için üye olmaktaymış
4.takıma beklerimMerhabalar...
2.5 yildir yasadigim saglik sorunlari sebebiyle bir yila yakin bir sureyi yatarak gecirdim ve kilo aldim.
Bir kac aydir daha hareketliyim, uzerimde emanet duran kilolari da atmaya kararliyim.
53 yasimda bir anneanneyim, hangi takimda bana yer var?
Listeye girip girmemek benim icin cok onemli degil.
Onemli olan istikrarla kilolarimdan kurtulmak ve bu surecte paylasmak...
Merhaba bende aranıza katılıp kilo vermek istiyorum şuan 115 kiloyum boyum 1.62
Merhabalar daha önce katıldım ama yaz dönemi olduğu için çok düzenli bildirim verememiştim şimdi yeniden başlamak isterim 69 kg 1.58 boy