Merhaba, 2012 yılında 63 kilo ile evlendim yaklaşık 15 ay sonra 70 kg ile hamile kaldım, hamileliğimde sağlıklı yasayip çok kilo almamayı başararak 2014 yılında 80kg ile doğum yaptım.kizim 1 yaşındayken diyet ve sporla eski kiloma ve kondisyonuma geri döndüm ancak bunu uzun süre koruyamadim.duygusal yeme bozukluğu ve yanlış beslenme insülin direncimi tetikledi.kisir döngü içerisinde diyetisyen kilo verme çabası başarısızlık daha çok yeme atakları....ile yıllarım geçti.2019 yılı başlarında ketojenik beslenme konusunda uzunca araştırma yapmaya basladim ve bu tarz beslenmeyi denemeye karar verdim.online spor-beslenme danışmanlığı alarak etkili sonuçlar aldım ama yine uzun soluklu olmasını saglayamadim.diyet beslenme spor konusunda ihtisas yapmiscasina bilgi sahibiyim ancak iç motivasyonum yok metabolik handikaplarim da üzerine tuz biber oluyor. Hayatımda kisa süreli de olsa çıktığım en fazla ağırlık 85 kilo uzun süreli olarak 79-81 bandında takildim. Artık bu durum değişsin istiyorum.insulin direnci için kullanmam gereken ilacı kullanmamakta direndim ama hata yaptığımı anladım yaklaşık 3 haftadır düzenli kullanıyorum.Motivasyonumu kaybetmemek için bir gruba dahil olmam iyi olabilir diye düşündüm.guncel kilom 78,5 ilk hedefimse gebelik öncesi kilom olan 70