Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canım. 5. Takıma gelebilirsinMerhaba bende aranıza katılıp kilo vermek istiyorum
Cuma Zayıflama Yarışması - 5. TakımMerhaba bende aranıza katılıp kilo vermek istiyorum
Daha önce 9.takımda idin, istersen devam edebilirsinmerhaba daha önce katılıp yaklaşık 5 kilo vermiştim ve ailevi problemlerden dolayı aktif olup devam edemedim şimdi yeniden katılmak istiyorum beni aranıza alırsanız çok mutlu olurum boyum 1.62 kilom 74
evet çok sevinirim :)Daha önce 9.takımda idin, istersen devam edebilirsin
6.takima gelebilirsin canimMerhaba ben daha önce 12. takımda yarışıyordum ama hamile kalmak istediğim için ara verdim ya da ara verdiğim sıra mı hamile kaldım bir şeyler oldu tam net hatırlamıyorum. Şimdi doğum yaptım, daha çok yeni ama en azından motive olmak için takımlarda yazmak istiyorum. Sanırım zaten kaldığım kiloya dönmeden tekrar katılamıyorum. Uzun bir yolum var ama yarışma bana iyi geliyor. Takımında beni sıraya alabilecek olan var mıdır acaba?
Ben de gelebilir miyim,? Ben de 12. Takımda idim. Ara vermiştim.6.takima gelebilirsin canim
Tabiki gelebilirsinizBen de gelebilir miyim,? Ben de 12. Takımda idim. Ara vermiştim.
Evet canım hatırladım seni, kız bebeğim oldu daha yeni sayılır. Sağ olasınG gunesli gunler aynı takimdaydik diye hatırlıyorum. Bebeğin olmuş sanırım. Kız mı erkek mi? Ne Zaman doğdu. Allah bağışlasın canım.
Kizlar takimda konusabilirsinizEvet canım hatırladım seni, kız bebeğim oldu daha yeni sayılır. Sağ olasın
Süper. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. İkinize de maşallah.Evet canım hatırladım seni, kız bebeğim oldu daha yeni sayılır. Sağ olasın
6.takima gelebilirsinMerhaba, bayağıdır girmiyordum siteye. Yeni bir diyet listesiyle motive olmaya geldim. Yıllar önce KK ile çok kilolar vermiştim. Yine motivasyona ihtiyacım var. Nasıl giriyoruz takımlara..
4. Takima gelebilirsinzİyi günler ben de katılmak istiyorum. Boyum 1 70 kilom 99 yaşım 35 bekarım