Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba daha önce katılıp yaklaşık 5 kilo vermiştim ve ailevi problemlerden dolayı aktif olup devam edemedim şimdi yeniden katılmak istiyorum beni aranıza alırsanız çok mutlu olurum boyum 1.62 kilom 74

merhaba daha önce katılıp yaklaşık 5 kilo vermiştim ve ailevi problemlerden dolayı aktif olup devam edemedim şimdi yeniden katılmak istiyorum beni aranıza alırsanız çok mutlu olurum boyum 1.62 kilom 74
Daha önce 9.takımda idin, istersen devam edebilirsin

Merhaba ben daha önce 12. takımda yarışıyordum ama hamile kalmak istediğim için ara verdim ya da ara verdiğim sıra mı hamile kaldım bir şeyler oldu tam net hatırlamıyorum. Şimdi doğum yaptım, daha çok yeni ama en azından motive olmak için takımlarda yazmak istiyorum. Sanırım zaten kaldığım kiloya dönmeden tekrar katılamıyorum. Uzun bir yolum var ama yarışma bana iyi geliyor. Takımında beni sıraya alabilecek olan var mıdır acaba?

Merhaba ben daha önce 12. takımda yarışıyordum ama hamile kalmak istediğim için ara verdim ya da ara verdiğim sıra mı hamile kaldım bir şeyler oldu tam net hatırlamıyorum. Şimdi doğum yaptım, daha çok yeni ama en azından motive olmak için takımlarda yazmak istiyorum. Sanırım zaten kaldığım kiloya dönmeden tekrar katılamıyorum. Uzun bir yolum var ama yarışma bana iyi geliyor. Takımında beni sıraya alabilecek olan var mıdır acaba?
6.takima gelebilirsin canim🤗

Merhaba, bayağıdır girmiyordum siteye. Yeni bir diyet listesiyle motive olmaya geldim. Yıllar önce KK ile çok kilolar vermiştim. Yine motivasyona ihtiyacım var. Nasıl giriyoruz takımlara..

İyi günler ben de katılmak istiyorum. Boyum 1 70 kilom 99 yaşım 35 bekarım
4. Takima gelebilirsinz ☺️

Merhabalar. Evlendikten sonra hızlıca kilo alarak 56 kilodan 76 kiloya çıkmış biriyim. (1.55 boyunda 28 yaşında) 3 4 ay önce bir diyet yolculuğum oldu ve kilo verip 66 oldum. Sonra ara verince maalesef kilo aldım. Şuan güncel kilom 68. Bende gruplardan birine katılmak istiyor ideal kilom olan 52 kiloyu görmek istiyorum. Ve dönüşünüzü bekliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X