Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
herkese merhaba daha yıllar öncede bu yarışmada zayıflayıp mezun olmuştum ama ikinci hamileliğimi fırsat bilip yedikçe yedim ondan sonrada bir türlü toparlayamadım tekrar zayıflamak istiyorum
10. takıma bekleriz.

78 kıloyum katılabılırmıyım?
tabii ki, 10. takıma bekliyoruz. :KK5:

Kızlar ben de geri dönmek istiyorum! Hamile kalınca ayrılmıştım aranızdan. O zaman takım 4teydim. Var mı boş yer :)

merhaba doğum yapalı 1 yıl oldu şu an 72 kiloyum hedefim 58 beni de araniza alırsanız sevinirim yalnız süreç ve neler yapılacağı hakkında hiç bir bilgim yok.

Merhaba tekrardan aranıza katılmak istiyorum hangi takım da boşluk var daha önce 4.takımdaydım hamilelikten dolayı ayrıldım tekrar girdim izne çıktım sonra sonrası kürkçü dükkanı :)

Merhaba tekrardan aranıza katılmak istiyorum hangi takım da boşluk var daha önce 4.takımdaydım hamilelikten dolayı ayrıldım tekrar girdim izne çıktım sonra sonrası kürkçü dükkanı :)
10. takıma bekleriz.

Seni buldum 😁 10.takım benide kabul eder misiniz daha önce 4.takımdaydım eski kaptanlardanım 👾 moni moni

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X