Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar, yaşım 34, boyum 1.58, kilom 69.
Hayatımda ilk defa bu kiloya geldim ama böyle kalamam.
hedefim 55. Grup motivasyonunun yardımcı olacağına inanıyorum.

Merhaba yaşım 32.2.dogumumu yaptım.bebegim 8aylık.ilk hamileliğimde hızlıca verdim kiloları.bu sefer pandeminin etkisiyle veremediğim gibi yerimde saydım.boyum 1.65 kilom 74,5.aranıza alırsanız sevinirim

Merhaba yaşım 32.2.dogumumu yaptım.bebegim 8aylık.ilk hamileliğimde hızlıca verdim kiloları.bu sefer pandeminin etkisiyle veremediğim gibi yerimde saydım.boyum 1.65 kilom 74,5.aranıza alırsanız sevinirim
Azimli ve disiplinli olurum diyorsan 9.takıma bekleriz

Selamlar,

Yaşım 33, kilom 116, boyum 177. 7 ay önce ikinci kızımı dünyaya getirdim.100 kilo hamile kalmıştım karantine etkisiyle doğumda verdiklerimi olduğu gibi geri aldım. Artık emzirmiyorum da ve çok sıkıldım bu kilolardan. Hayatım boyunca hep iri biriydim ancak hiç bu kadar kilo almamıştım. İlk hedefim şu 3 haneli sayılardan kurtulmak

4. takima bekliyoruz, linke tiklamaniz yeterli :)

merhaba 6 ay önce dogum yaptim tam karantina zamani. dogumda verdigim kiloyu da geri aldim

30 yasindayim 1.80 boyundayim guncel kilom 105.

haziran ayinda 120 kg ile diyete basladim 102 kg dustum ama sanirim motivasyon kaybettim suan 105 e ciktim /: tekrar motivasyon kazanip ilk hedefim olan 89 adusmek istiyorum o yuzden kafa dengi bi ekip ariyorum.

merhabalar bende zayıflama grubunuza katılmak istiyorum diyet spor pek işe yaramıyor mecburen aç geziyorum. normal yediğimde bile hemen kilo alıyorum. şu an 59-60 arası ve bebek istiyorum pcos luyum. 13 kilo verdim 73 ten 60 a düştüm ama asla 58 den düşemedim. Etrafımdaki herkes yiyor. hedef 55.

Merhaba
5.takıma beklerim sizleri :)
5. Takım

Merhaba boyum 1.68 kilom 85 bir buçuk yaşında oğlum var. bundan bir yıl kadar önce diyetisyene gittim ama hiç faydası olmadı çünkü iradene hakim olamadım ama bu sefer başka iki gündür diyet yapıyorum hiç kaçamak yapmadım çikolata aşığı birisi için büyük bir başarı. Bir takıma dahil olmak istiyorum hedefim 60 olmak

4. takima bekleriz , linke tiklamaniz yeterli. :)

Merhabalar yaşım 39. 62 kiloyum. 3 çocuk annesiyim. Çalışıyorum. Hedefim 56. Ama irade konusunda çok zayıfım. Desteğe çok ihtiyacım var. Benide bir gruba alin.lütfen. söz veriyorum elimden gelenin en iyisini yapacağım. 3 doğum yaptım hepsinde de aldığım kiloları verdim. Destek olursa yine yaparım

6.takima bekleriz

link e tiklaman yeterli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…