Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Merhabalar herkese. Forumu 2015 ten beri takip ediyorum. İlk yazdığımda 81.5 kg civarında tek çocuklu bir anneydim ikinci çocuk sonrası 76 civarı 13. Takıma katıldım, 74 civarında iş yoğunluğundan ve takım ile ilgili bazı özel sebeplerden bırakmak zorunda kaldım. Boyum 1.58 güncel kilom 71.6 if ile ilerlemeyi düşünüyorum, beni de takımlarınızdan birine alırsanız çok sevinirim. Çünkü bu zayıflama işi biraz motivasyon ve takım işi. Şimdiden teşekkür ederim

Azimli ve kararlı ise 6.takima gelebilirsin

Merhabalar yaşım 23, boyum 151, kilom 57.7 sınav yüzünden kilo aldım ve hala sınav çalışmalarım da devam ediyor gün içinde çok hareket edemiyorum. Kilo alma geçmişimi söylersem son 2 yıl içinde aldım. İyi beslenmediğim için. 47 kiloydum ve o ramazan iftar yaptım sadece, sahur yapmıyordum yani günde tek öğün yiyordum okul yemekhanesinden. Ramazan bittiğinde metabolizma yavaşlaması etkili olsa gerek, normalde yediğim gibi yememe rağmen o günden bugüne 11 kilo aldım. 46 kiloya düşmek istiyorum tekrar. Akşamları yarım saat yürüyüş yaptım 1 hafta ona rağmen bi değişim olmadı. Normal yemek yediğim halde hala kilo almaya devam etmeme anlam veremiyorum. Oyüzden sizlerle beraber bilgi edinmek, hedeflediğm kiloya ulaşmak bu süreçte de normal beslebdiğim halde neden hala kilo almaya devam ettiğimin sebebini bulmak istiyorum.
3 senedir kabızlık şikayetinden dolayı sabah kahvaltısı dışında ekmek yemiyorum, yersem de çok çok nadir. Ve faydasını gördüm. Sabah kahvaltısı, öğlen arası evde ne varsa onu yiyorum süzme yoğurt yiyorum mutlaka her gün. Akşamda ne varsa 1 tabak yiyorum. Beni de bu yarışa dahil ederseniz memnun olurum teşekkürler :)

Merhaba, 5.takıma bekleriz

Merhabalar yaşım 28 boyum 166. Kilom 66. Gebelikten dolayı 17 kilo aldım 8 kilo kaldı. Çalışıyorum 8 5 mesai olarak. Ama süt izninde olduğum için bir buçukta bitiyor işim. Daha önce hiç kilo verme gibi diyet gibi ihtiyacım olmadı. Gebelikten ötürü aldım maalesef 5. Ayına girdi oğlum artık vermek istiyorum. Beni de dahil ederseniz çok memnun olurum

6takima gelebilirsin canim

Merhabalar , 29 yasindayim ,son 1 yilda hamileliginde etkisiyle cok kg aldim .76 kiloyum ,boyum 1.64. Suan bebegim 3 aylik emziriyorum ama bir yerden baslamak istiyorum ve hic diyet tecrubem bilgim yok destek olursaniz cok sevinirim

Merhabalar , 29 yasindayim ,son 1 yilda hamileliginde etkisiyle cok kg aldim .76 kiloyum ,boyum 1.64. Suan bebegim 3 aylik emziriyorum ama bir yerden baslamak istiyorum ve hic diyet tecrubem bilgim yok destek olursaniz cok sevinirim
Azimli ve istikrarlı olur, takım kurallarına sıkı sıkıya uyarım diyorsan 9.takıma bekleriz...

Merhaba..38yasindayim.. 1.66 boy,76 kilom ..hamilelikten sonra veremedim bir türlü..verip geri alıyorum..ilk etapta amacım 70 olmak..hayal gibi gerçi..veremem sanırım..ama denemek istiyorum..

Merhaba ben de doğum sonrası kiloyu veremeyenlerdenim. Tip 1 diyabet, hipotroidi ve panik atak rahatsızlıkları var. ŞU AN 87 KİLOYUM. BOYUM 158 HEDEFİM İLK ÖNCE 70 KİLO BAŞARIRSAM 58 KİLO DİYETİSYENE GİTTİM UYMADIĞIM İÇİN VERDİM ALDIM KİLOLARI BENİ HAREKETE GEÇİRECEK BİR ŞEY ARIYORUM. BENİ DE TAKIMINIZA ALIR MISINIZ

Merhaba 5.takıma beklerim :)
5. Takım

Merhaba herkese. Ben de kilolarına dur demek istiyorum.
Bu gün 100 kg görünce dedim artık daha da gidemezsin.
O yüzden beni de alır mısınız aranıza.
Boyum 168

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…