- 18 Aralık 2018
- 2.411
- 8.456
Linke tıklayarak 6.takima gelebilir siniz.Merhabalar bende kilo vermek başarmak istiyorum 90 kiloyum ne yapmam gerektiğini biliyorum fakat motivasyon ve devamlılık acısından araniza katılmak istiyorum banada kol acın
6.takima beklerizMerhaba bayanlar :)
Yasim 35 boyum 1.65 kilom 78...hayatim hep kilo alip vermekle gecti en son 4 sene önce tüp mide ameliyati olup 35 kilo verdim.Fakat buyuk bir basari ile 2 senede 18 kilo geri almayi basardim.Resmen psikolojim bozuldu.Bir iki gundur mide botoksunu arastiriyorum ama icime sinmiyor memnun olmayan cok....Hayat tarzini degistirmeden malesef kalici olmuyo bu isler....Simdi sehir degistirdim ikinci evliligimi yaptim guzel bir yere yerlestim ve birkac ay sonrada kendi isimi kurucam :) Yeni hayatima yepyeni baslamak istiyorum benide araniza alirmisiniz
O zaman geleyim ben :)6.takima bekleriz
Merhabalar yaşım 31 kilom 110 3 ay olacak yaklaşık kilo verme serüvenime başladım diyetisyen desteği ile 13 kilo verdim kendimi bildim bileli hep kilolu biriydim doğumdan sonra aldı başını gitti kilolar 123 kiloyu görünce bi dur demenin vakti geldiğini anladım nefes almakta zorlanıyordum artık bende aranıza katılıp motive olup yeni arkadaşlıklar kurmak istiyorum lütfen beni de alır mısınıx aranıza
Merhaba 160 cm 83 kg ve pkos var. Üni.den sonra kilo aldım üstüne birde evlendim iyice saldım. Şimdi bebek için tedaviye başlayacağım bu yüzden kilo vermem gerekiyor acilen. Beni daha da hızlandıracak, hırslandıracak kendine güvenen bir takım varsa kabulümü arz ederim. Tam gaz katılımcıyım. Takımınıza büyük oranda etki edeceğimi düşünüyorum. Sizleri seviyorumm...
Nasıl yapacağım tam bilemedim de ben burda yeniyim anlatabilir misiniz acaba rica etsem4. Takim a gelebilirsiniz kizlar
Cuma Zayıflama Yarışması - 4. Takım
Takım Kaptanı : Arrietty_ Kaptan Yardimcilari : _Vera_ 4. TAKIM KURALLARI: 1. Cuma zayıflama yarismalarinda gönüllülük esastır. Bu sebeple yarışmayı ciddiye alacak olan üyelere kapımız her zaman aciktir. 2. Her gün menü paylaşımı (menü+su+spor) yapılacaktır. Mazeretsiz 1 hafta menü...www.kadinlarkulubu.com
Linke tiklayinca grubun syfasina geliyorsun. Etiketleyim seni. Bildirimlerinde olsun gozunNasıl yapacağım tam bilemedim de ben burda yeniyim anlatabilir misiniz acaba rica etsem
MerhabaMerhaba cuma zayifla yarismasna katilmak istiyorum ne yapmaliyim?
MerhabaMerhaba 3 yıldır 57 kiloya düşmek için uğraşıyorum. 170 boy 76.6 kilodayım. Nasıl vericem bu kiloları
4. takima gelebilirsiniz , linke tiklamaniz yeterli :)Merhaba boyum 157 kilom 73.5. Insulin direnci var. Diyetisyen esliginde diyete basladim. Diyet listemi düzenli uygulamak icin gruba katilmak istiyorum.