Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkese iyi geceler. Ben vero. Kurkcu dükkanina kk ya geri döndüm. Yapışan 3 Kilom var. Onlarİ vermek ve eski samimi muhabbet é geri dönmeye karar verdim . Mezun oldum iki kere. 7 takım dan . Sonra 10. Takımla devam etmstm. . Her hangi bi takımla devam etmek isterim. Beni de alır misinz.

3 kilo için yarışma etaplarına girmek zor olur canım ama motivasyon arıyorum dersen bize katılabilirsin. :)

Evet Listeye girmeye calisirim. Yarışma için. Ama giremesm de olur yani. Menü ve spor bildirim şartı var dimi . geliyorum

Merhaba şuanki kilom 70. Kaç senedir bu kilodayım. Doğumda sonra kaldı tüm kiloların. Doğumdan önce 45 kilo olan birisiyim o sebeple bunalımdayım iştahım cok ve kilo veremiyorum. Diyet yapamıyorum. Belki yardımınızla bu sefer olur

13. Takıma gelebilirsin canım.

Merhaba doğumdan sonra 68 kiloydum memleketti annemin yanıydı emzirme sureciydi derken 73 kilo olmuşum kesin kararlıyım inşallah yarın başlıyorum motive olabileceğim bir grup arıyorum beni de araniza kabul eder misiniz?

6.takima bekliyorum

Bende kilo vermek istiyorum bir gruba girebilir miyim
6.takima bekliyorum

Merhaba, 158 boy, 56 kiloyum. Hedefim 50 kilo, uc ayda vermek İstiyorm. Iki yildir vegan besleniyorum. Ben de bir gruba dahil olmak istiyorum

Merhaba 98 kiloyum bende katilmak istiyorum.katilmak icin ne yapmam gerekiyor bilgilendirirmiainiz

Merhaba, 158 boy, 56 kiloyum. Hedefim 50 kilo, uc ayda vermek İstiyorm. Iki yildir vegan besleniyorum. Ben de bir gruba dahil olmak istiyorum
Merhaba 98 kiloyum bende katilmak istiyorum.katilmak icin ne yapmam gerekiyor bilgilendirirmiainiz
6.takima bekliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…