3 kilo için yarışma etaplarına girmek zor olur canım ama motivasyon arıyorum dersen bize katılabilirsin. :)Herkese iyi geceler. Ben vero. Kurkcu dükkanina kk ya geri döndüm. Yapışan 3 Kilom var. Onlarİ vermek ve eski samimi muhabbet é geri dönmeye karar verdim . Mezun oldum iki kere. 7 takım dan . Sonra 10. Takımla devam etmstm. . Her hangi bi takımla devam etmek isterim. Beni de alır misinz.
4. takima gelebilirsiniz, linke tiklamaniz yeterli :)Merhabalar, eylulde nikahim var, kosusturmacadan verirsin dedikkeri fazla kilomu pandemu suresinde katladim. Aranizda ol.ak istiyorum boy 163 kilo guncel 70.3
Evet Listeye girmeye calisirim. Yarışma için. Ama giremesm de olur yani. Menü ve spor bildirim şartı var dimi . geliyorum3 kilo için yarışma etaplarına girmek zor olur canım ama motivasyon arıyorum dersen bize katılabilirsin. :)
Cuma Zayıflama Yarışması - 5. Takım
5. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM. :KK36:seaBahAR Takım kaptanı: @toplight, @emnis Gönüllerin kaptanı: @morordek :KK200: Kaptan Yardımcıları : @yarimuhendis & @hzlsel & @kollontai "Her üyenin, yarışma kurallarını içeren Karar Defterini okuması zorunludur. Kararların...www.kadinlarkulubu.com
4. takima gelebilirsiniz, linke tiklamaniz yeterli :)Beni disiplinize ve motive edecek birilerini arıyorum.
13. Takıma gelebilirsin canım.Merhaba şuanki kilom 70. Kaç senedir bu kilodayım. Doğumda sonra kaldı tüm kiloların. Doğumdan önce 45 kilo olan birisiyim o sebeple bunalımdayım iştahım cok ve kilo veremiyorum. Diyet yapamıyorum. Belki yardımınızla bu sefer olur
6.takima bekliyorumMerhaba doğumdan sonra 68 kiloydum memleketti annemin yanıydı emzirme sureciydi derken 73 kilo olmuşum kesin kararlıyım inşallah yarın başlıyorum motive olabileceğim bir grup arıyorum beni de araniza kabul eder misiniz?
Bende kilo vermek istiyorum bir gruba girebilir miyim
Azimli ve istikrarlı olurum diyorsan 9.Takıma gelebilirsinMerhaba bende diyete başlamak istiyorum burada daha istikrarlı olacağımı düşünüyorum
Merhaba, 158 boy, 56 kiloyum. Hedefim 50 kilo, uc ayda vermek İstiyorm. Iki yildir vegan besleniyorum. Ben de bir gruba dahil olmak istiyorum
6.takima bekliyorumMerhaba 98 kiloyum bende katilmak istiyorum.katilmak icin ne yapmam gerekiyor bilgilendirirmiainiz
Merhaba 5.takıma beklerimMerhaba, 106 kiloyum. Hedefim 65 kilo olmak. Diyete yeni başladım. Bir gruba dahil olmak istiyorum.