Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba yaklaşık 4 yıl önce 20 kilo birden alarak 87lere kadar çıktım ve 3 yılda yavaş yavaş 17 kilosunu verdim. Şu an 70 kiloyum, boyum 1.72 ve hedefim 60.
Ben de katılmak istiyorum

Merhaba, beni de alın nolur :)

1.64 boy - 78.8 kilom mevcut. 31 yaşındayım. 64 ile evlendim biraz da kemikliyim 2 çocuk annesiyim. Biri doğal doğum diğeri sezeryan. Beni alacak takım kaptanı bekleyişindeyim. Mümkünse en kilo verdireninden

Selam canım 5. Takıma beklerim en kilo verdireni :)))

5. Takım

Ben de katılmak istiyoruum :) boyum 1.64 bu sabahki kilom 73.5 tu .Ben üniversiteye hazırlanırken 70 kiloya,üniversitede 87 kiloya çıktım anne yemeklerinden evde oturmaktan hareketsizlik vs. Mezun olunca 75e inebildim ama hedefim 54 kg ve 3 yıldır kilom aynıydı. Ayrıca biraz da bodybuilding yapmak istiyorum

Beni bir takıma kabul ederseniz çok sevinirim

5.takıma gel canım bekliyorum

5. Takım

Merhaba,
Liseden sonra düzenli olarak kilo aldım. Sadece 2. kızımı sağlık sorunlarıyla boğuşarak doğurduktan sonra 10 kg verdim, ancak sonra onu da geri aldım. Sonra metabolik balans diyeti yaptım 12 kg verdim. Süper olmuştu. Ancak ipin ucunu kaçırdım yine eski kiloma döndüm. Boyum 160, kilom 72. Yaşım 50, tiroid sorunum var ama ilaç kullanıyorum. Grup enerjisinin kilo vermeye büyük etkisi olduğuna inanıyorum. Beni de alın grubunuza

4. takima gelebilirsiniz, linke tiklamaniz yeterli :)

merhabalar:) ben de katılmak istiyorum. Kilom 56 suan ve 50 kilo olmak istiyorum. Max 65 kiloyu gördüm . Kilo farkı az gibi görünse de kendi başıma motive olamıyorum.1 kilo verip 2 alıyorum . Beni de takıma alırsanız sevinirim

Selam
4. Takima bekleriz

Tamamdır. Tesekkürler:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…