Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba 170 boyunda 84 kiloyum.Kilo vermek istiyorum azimliyim
Selam 168 boy ve 84 kiloyum bende katılmak isterim
Teşekkür ederim6.takima bekliyorumCuma Zayıflama Yarışması - 6. Takım
MÜJDELİ HABERLERLE GEL İNŞ İnşallah canım. Allah gönlümdekini hayırlı eyler inşallah.www.kadinlarkulubu.com
MerhabaMerhaba yaklaşık 4 yıl önce 20 kilo birden alarak 87lere kadar çıktım ve 3 yılda yavaş yavaş 17 kilosunu verdim. Şu an 70 kiloyum, boyum 1.72 ve hedefim 60.
Ben de katılmak istiyorum
Selam canım 5. Takıma beklerim en kilo verdireni :)))Merhaba, beni de alın nolur :)
1.64 boy - 78.8 kilom mevcut. 31 yaşındayım. 64 ile evlendim biraz da kemikliyim 2 çocuk annesiyim. Biri doğal doğum diğeri sezeryan. Beni alacak takım kaptanı bekleyişindeyim. Mümkünse en kilo verdireninden
Ben de katılmak istiyoruum :) boyum 1.64 bu sabahki kilom 73.5 tu .Ben üniversiteye hazırlanırken 70 kiloya,üniversitede 87 kiloya çıktım anne yemeklerinden evde oturmaktan hareketsizlik vs. Mezun olunca 75e inebildim ama hedefim 54 kg ve 3 yıldır kilom aynıydı. Ayrıca biraz da bodybuilding yapmak istiyorum
Beni bir takıma kabul ederseniz çok sevinirim
Takım sayfamızdan dönebilirsin canım sağolMerhaba o katılım formunu gruba mı yoksa özelden mi atacağım :)
4. takima gelebilirsiniz, linke tiklamaniz yeterli :)Merhaba,
Liseden sonra düzenli olarak kilo aldım. Sadece 2. kızımı sağlık sorunlarıyla boğuşarak doğurduktan sonra 10 kg verdim, ancak sonra onu da geri aldım. Sonra metabolik balans diyeti yaptım 12 kg verdim. Süper olmuştu. Ancak ipin ucunu kaçırdım yine eski kiloma döndüm. Boyum 160, kilom 72. Yaşım 50, tiroid sorunum var ama ilaç kullanıyorum. Grup enerjisinin kilo vermeye büyük etkisi olduğuna inanıyorum. Beni de alın grubunuza
merhabalar:) ben de katılmak istiyorum. Kilom 56 suan ve 50 kilo olmak istiyorum. Max 65 kiloyu gördüm . Kilo farkı az gibi görünse de kendi başıma motive olamıyorum.1 kilo verip 2 alıyorum . Beni de takıma alırsanız sevinirim
Tamamdır. Tesekkürler:)Selam
4. Takima bekleriz
Cuma Zayıflama Yarışması - 4. Takım
Takım Kaptanı : Arrietty_ Kaptan Yardimcilari : _Vera_ 4. TAKIM KURALLARI: 1. Cuma zayıflama yarismalarinda gönüllülük esastır. Bu sebeple yarışmayı ciddiye alacak olan üyelere kapımız her zaman aciktir. 2. Her gün menü paylaşımı (menü+su+spor) yapılacaktır. Mazeretsiz 1 hafta menü...www.kadinlarkulubu.com