Azimli ve kararlı iseniz altıncı takıma beklerizMerhaba. Ben 55 yaşında 94 kg, 1, 59 boyunda ve ulaşmak istediğim kilo 65. Bu siteyi duydum , katılmak istiyorum. Bir gurupta yer almak isterim. Sevgiler.
4. takima bekleriz, linke tiklamaniz yeterli :)banim yeni kalkti, hala sansim varmi? diyetisyene de basladim burayla desteklersem sahane olur
boy 150 kilo 69 yas 32
pco insulin direncim var.
Azimli ve disiplinli olurum diyorsan 9.Takıma gelebilirsinMerhaba hanımlar bayramdan sonra sıkı bir diyete başlamak istiyorum bende . Boyum 162 kg:75 Hashimato tiroidim var. bir takım da bana da yer var mı acaba ?
teşekkür ederim :)Azimli ve disiplinli olurum diyorsan 9.Takıma gelebilirsin
Cuma Zayıflama Yarışması - 9. Takım
:KK36:9.TAKIM AİLESİNE HOŞGELDİNİZ :KK36: 9.TAKIM KAPTANI @Niran Nevra 9.TAKIM KAPTAN YARDIMCILARI @UcanSupurge @Pembe Lotus @Pnrrr-20 📢📢 9.TAKIM KURALLARI 📢📢 1️⃣ Diyet motivasyonunun devam ettirilebilmesi için günlük 10 mesaj paylaşımı zorunludur, her üye tüm mesajları okuyup gerektiğinde...www.kadinlarkulubu.com
90lı kilolardayım daha önce 14 takimda ve 14. Takimin kapanmasi üzerine 12 takima transfr olarak 12 takimda yarismistim ama ameliyat olmam dolayisiyla ayrilmistim. Tekrar takimlardan birine girmek istiyorum mümkün müdür?
Merhaba arkadaşlar. 155 boyunca 57.6 kiloyum. doğumlarımdan sonra azimle fazla kilolarımı verebildim. ama şu sıra motive olamıyorum bir grup motivasyonuna ihtiyacım var hedefim 52.00.
Merhaba 5.takıma beklerizİsminiz : Daisy
Yaşınız : 21
Boyunuz: 178
Mesleginiz: Otomotiv mühendisi
Şu anda çalışıyor musunuz: evet
Evli/bekar: bekar
Yaşadığınız şehir: ankara
Kilo alma hikayeniz : tez dönemi + Pandemi süreci bana 9 kiloya mal oldu. Fakat veremiyorum.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: bu bedenin içinde kendim gibi hissetmiyorum
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : Sabah 6.30 da evden çıkıp akşam 20 de eve geliyorum. Çok yoğun sürekli ayakta çalışıyorum. Diyet için motive olamıyorum tek başıma.
Şuanki kilom:76KG
Hedef kilom: 65KG
Takımlarınızın birinde bana da yer verebilirseniz çok mutlu olurum.
Merhabaİlk öncelikle merhaba
Pandemi sürecinde kendimi derse ve yemeye verdiğim için kilo aldım.Şuan 62.5 kiloyum hedefim 58 kiloya düşmek ve bunun için motivasyona ihtiyacım var ve bu motivasyonu takımda bulabilceğimi düşünüyorum.
Buyur gel canım: Cuma Zayıflama Yarışması - 5. TakımMerhaba 58 kiloyum 52 olmak istiyorum beni de alabilir misiniz
Merhabalar, ben de kendimi bildim bileli yaşıtlarına göre hep daha kiloluydum. Artık sağlıklı bir şekilde kilo vermek istiyorum. Evlilik sonrası + pandemiyle birlikte 75'den 79,5 kiloya çıktım. Artık kilo vermek istiyorum.
İsminiz : Hacer Esra
Yaşınız : 23
Boyunuz: 160
Kilom: 79,5
Hedef kilom: 60 Kg
beni de takımlardan birine dahil ederseniz çok sevinirim.