Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
En alttaki cümleyi okudum kafama çok yattı var gücümle çalışacağım inşallah

Merhabalar Şahsen bu siteyi daha yeni keşfettim ve aradığım şeyi burada buldum . Öncelikle şöyle bir giriş yapayım uzun bir süredir kilo vermek istiyorum fakat bunun için de asla gerekli zamanı bulamadım. En son 2 ay önce bu zamanı bulduğumda fitness'a gittim ve sıkı bir çalışmayla antrenör eşliğinde 1 haftada 1.5 kilo verdim daha sonra ise koronadan dolayı salon kapanınca kendi başıma 2 ayda toplam 6 kilo verdim. Sonrasında ise maalesef 6 kilonun 2 sini geri aldım . Şimdi ise hedefim olan 8 kiloyu vermek için bir gruba katılmak istiyorum. Güncel kilom:74

4. takima gelebilisiniz, linke tiklamaniz yeterli :)

Teşekkür ederim bu kadar hızlı olacağını tahmin etmemiştim o zaman yarın itibariyle deneme haftasında menü ve yapılanlar listesine başlıyorum sanırım

Merhabalar bende katılmak istiyorum şuan 70.9 kiloyum boyum 1.63 ve hedefim yaklaşık 60.9 bugün aynı zamanda spora da başlayarak öncelikle bu 10 kilodan kurtulmak istiyorum :)

Merhabalar bende katılmak istiyorum şuan 70.9 kiloyum boyum 1.63 ve hedefim yaklaşık 60.9 bugün aynı zamanda spora da başlayarak öncelikle bu 10 kilodan kurtulmak istiyorum :)
Azimli ve disiplinli olmak şartıyla 9.Takıma gelebilirsin

merhabalar kk ya uzun zamandır üyeyim dualarımız sizinle başlığında aktiftim birkaç gün önce burayı keşfettim 90 kilo üzeri grubuna yazmaya başladım.
cuma yarışmaları kurallarını ve takımları da genel olarak okudum.
şöyle ki polikistik over hastasıyım 14 yaşımdan beri ve insülin direnci var kilo problemim hep vardı ama son zamanlarda düzensiz beslenme sıkıntılar vs derken hat safhaya ulaştı şu an güncel 119 kiloyu gördüm maalesef.

diyetisyenimle de görüştüm bugün başlıyorum ona da inşallah.
bir takıma girmek istiyorum çalıştığım için sabahları işe başlamadan ve akşamları aktif kullanıyorum kk'yı gün içinde de bakmaya çalışıyorum ama bakamadığım zamanlar da oluyor iş yoğunluğuna göre. bildirimleri ona göre yapacağım bir gruba dahil olmak istiyorum sevgiler

Azimli ve disiplinli olma şartıyla 9.Takıma bekleriz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…