şaka sanıyorsunuz da ben ciddi gittim 4. takıma : )
hem 4 benim uğurlu rakamım
04.07 biliyorsunuz hatta 4 temmuzda doğrun tüm anneleri Pro yaptım geçen hafta ....
Dünkü bildirimden sonra 9.takım savaş alanına döndüBildirim yaptım da yanlış yere yaptım 9. Takım Sohbet Alanı karışacak : ))))
link buraya vermem gerekiyordu.
Dünkü bildirimden sonra 9.takım savaş alanına döndü
Hala toparlayamadım
En alttaki cümleyi okudum kafama çok yattı var gücümle çalışacağım inşallah10.07/17.07 YENİ EŞ LİSTEMİZ*** Bu hafta sonuçlarımız yine kötü geldi. Menü paylaşımı yapılmamış bu hafta herkesten düzenli paylaşım bekliyorum takipteyim.
1.GRUP===>Hyperborea17 & A Arrietty_
2.GRUP===>Birgaripanne & Aomine Daiki
3.GRUP===>ciseak77 & esmeriiim
4.GRUP===>Niloyatospikk & kitapzede
5.GRUP===> M MaviFeslegen &Melegimkorusun
6.GRUP===>fyzanur & B barga
7.GRUP===> K Kazen &FitFiliz
8.GRUP===>bnnu & Milana firuze
9.GRUP===>BLU3 & aydingelini
10.GRUP==>Yawrukush & Melek Ada
***Ayrıca bu hafta eş olmanın anlamını yeniden hatırlamamız gerek. Neydi eş olmak birbirimize psikolojik destek vermekti, kötü menülerde acımasız eleştiriler yapmaktı. Bu hafta eşlerinizi sıkı takibe almanızı ve sıkmanızı istiyorum sizlerden. Kırılma darılma olmayacak. Menü deyince aklınıza sadece yedikleri değil içtikleri de gelmeli su miktarı 3 lt'nin altına düşen eşlerinize yine ceza kesin. Spor mutlaka eşlerinize kanalize etmeniz gereken bir detay olmalı. Hareketsiz kilo vermek pek mümkün olamamakta. Takım olarak ceza aldık bunu acil olarak düzeltmeliyiz.
***Sadece eşler değil herkes herkesin menüsüne yorum yapmalı. Bu benim eşim değil diyerek kenara çekilmemeli yada ben menümü yazdım kaçtım yapılmamalı.
ÖDÜLÜNÜZ NE OLACAK?***Hedefe giden yola daha hafiflemiş olarak devam edeceğiz. Basgül yüzümüzü güldürdüğü için mutlu bir hafta geçireceğiz.
***Takımımızı lider konuma taşıyıp,düşürdüğümüz bataktan çıkaracağız.
***Haftaya cuma sonuçlardan sonra 1. olan eş grubu , ödül olarak diledikleri bir besini yemeye hak kazanacaklar.
.yanlış paylaşım oldu pardon...
.En alttaki cümleyi okudum kafama çok yattı var gücümle çalışacağım inşallah
Evet farkettim ama 4.takımdayım ben
Pardon o zaman cnmEvet farkettim ama 4.takımdayım ben
Kaptanim yanlislikla takim mesajimiz burada paylasildi, verdigimiz rahatsizliktan oturu kusurumuza bakmayin, iyi geceler.Pardon o zaman cnmlistede görünce senide yeni üye sandim :))
4. takima gelebilisiniz, linke tiklamaniz yeterli :)MerhabalarŞahsen bu siteyi daha yeni keşfettim ve aradığım şeyi burada buldum . Öncelikle şöyle bir giriş yapayım uzun bir süredir kilo vermek istiyorum fakat bunun için de asla gerekli zamanı bulamadım. En son 2 ay önce bu zamanı bulduğumda fitness'a gittim ve sıkı bir çalışmayla antrenör eşliğinde 1 haftada 1.5 kilo verdim daha sonra ise koronadan dolayı salon kapanınca kendi başıma 2 ayda toplam 6 kilo verdim. Sonrasında ise maalesef 6 kilonun 2 sini geri aldım . Şimdi ise hedefim olan 8 kiloyu vermek için bir gruba katılmak istiyorum. Güncel kilom:74
Teşekkür ederim4. takima gelebilisiniz, linke tiklamaniz yeterli :)
Cuma Zayıflama Yarışması - 4. Takım
var tabi canım annem sağ olsun ciğer yapmış bende kokusuna bile dayanamıyorum haliyle aç kaldım:-) Hahaha ayyni bem :Dwww.kadinlarkulubu.com
Azimli ve disiplinli olmak şartıyla 9.Takıma gelebilirsinMerhabalar bende katılmak istiyorum şuan 70.9 kiloyum boyum 1.63 ve hedefim yaklaşık 60.9 bugün aynı zamanda spora da başlayarak öncelikle bu 10 kilodan kurtulmak istiyorum :)
Bu kadar hızlı olacağını tahmin etmemiştim teşekkürlerAzimli ve disiplinli olmak şartıyla 9.Takıma gelebilirsin
Cuma Zayıflama Yarışması - 9. Takım
Gunaydin kizlar Kilo bildirimi Cuma 72.3 Bugun 72.6 Hafta sonu fazla dikkat edemedim :KK43: cumaya kadar halledersin canım sen 😊 Harikasin canim ya 😊 Teşekkür ederim canım 🥰www.kadinlarkulubu.com
Azimli ve disiplinli olma şartıyla 9.Takıma beklerizmerhabalar kk ya uzun zamandır üyeyim dualarımız sizinle başlığında aktiftim birkaç gün önce burayı keşfettim 90 kilo üzeri grubuna yazmaya başladım.
cuma yarışmaları kurallarını ve takımları da genel olarak okudum.
şöyle ki polikistik over hastasıyım 14 yaşımdan beri ve insülin direnci var kilo problemim hep vardı ama son zamanlarda düzensiz beslenme sıkıntılar vs derken hat safhaya ulaştı şu an güncel 119 kiloyu gördüm maalesef.
diyetisyenimle de görüştüm bugün başlıyorum ona da inşallah.
bir takıma girmek istiyorum çalıştığım için sabahları işe başlamadan ve akşamları aktif kullanıyorum kk'yı gün içinde de bakmaya çalışıyorum ama bakamadığım zamanlar da oluyor iş yoğunluğuna göre. bildirimleri ona göre yapacağım bir gruba dahil olmak istiyorum sevgiler