Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tok karnına 84.7 kiloyum.Daha önce cuma gruplarında kilo vermiştim .Aranıza tekrar katılmak istiyorum.
6.takima bekliyorum😊

Merhaba benide gruba alır mısınız?
6.takima bekliyorum 😊

Merhaba 3 ay öncesine kadar 62 kiloydum sigarayı bırakmam Lada beraber soğan 70. 500 gr a ulaştım banada yardimci olurmusunuz

Merhaba arkadaşlar ben daha oncede katılmıstim 3 takimda ve en son 11 takimdaydim deneme suresindeyken telefonum bozuldu babami kaybettim derken biraz sorunsal biraz psikolojik yemeye verdm kendimi tekrardan motive olmami saglayacak bir takim arıyorum

Merhaba 3 ay öncesine kadar 62 kiloydum sigarayı bırakmam Lada beraber soğan 70. 500 gr a ulaştım banada yardimci olurmusunuz
Merhaba arkadaşlar ben daha oncede katılmıstim 3 takimda ve en son 11 takimdaydim deneme suresindeyken telefonum bozuldu babami kaybettim derken biraz sorunsal biraz psikolojik yemeye verdm kendimi tekrardan motive olmami saglayacak bir takim arıyorum
6.takima bekliyorum 🙂
cuma zayiflama yarismasi -6.Takim

Merhaba, geçen yıl 3 ayda 67 kilodan 58 kiloya düşmeyi başardım. Fakat corona virüs yüzünden işsiz kaldım. Ramazan da ve sonrasında kilo aldım. Şuan çalışmıyorum ve 68 kilo oldum :KK43: bugün diyete başladım. Aralıklı orucu deniyorum. Daha önce bu gruplara hiç katılmadım. Acil bir gruba ihtiyacım var :)

Merhabalar, boyum 1.55 kilom ise 63. Son 5 yıldır neredeyse hiç kilo veremiyorum polikistik over hastasıyım. Her yıl 2 şer kilo şeklinde alıyorum. Evliyim çocuk istiyorum aynı zamanda, tam diyete başlamışken 3 kilo vermişken geçen ay dış gebelik ameliyatı geçirdim. O verdiğimide geri aldım. Doktorum hemen hamile kalmalısın dedi ama polikistik over olduğum için bu kilo ile hamile kalmam hem zor hemde doğurana kadar 80 kiloyu bile geçerim sanırım. O yüzden bir gruba ve motiveye ihtiyacım var. Hedef kilom şimdilik 55 inşallah tez zamanda verebiliriz...

Merhaba, geçen yıl 3 ayda 67 kilodan 58 kiloya düşmeyi başardım. Fakat corona virüs yüzünden işsiz kaldım. Ramazan da ve sonrasında kilo aldım. Şuan çalışmıyorum ve 68 kilo oldum :KK43: bugün diyete başladım. Aralıklı orucu deniyorum. Daha önce bu gruplara hiç katılmadım. Acil bir gruba ihtiyacım var :)
Duzenli devam ederim dersen 9.takima gelebilirsin cnm
Bizde de if yapanlar var :)

Merhabalar ☺️. Eski mezun yeni şişko hatun olarak tekrar Cuma gruplarının kapısını aşındırıyorum😃. Canımmm 8. Takım dağılmış sanırım tüm arkadaşlarımı özlemle anıyorum😪. Müsait bir takım varsa ha bir de emziren bir anne olarak girebiliyorsam müsait bir takımda devam etmek isterim. Kg 60. 4 boy 156. Herkese selam🌼

Yeni gelen arkadaşlardan 85 üzeri olan disiplinli kaçamak yapmıycak bi arkadaş arıyorum.
Birlikte motive olup kilo vermek istiyorum.
14. Takımdayım

Merhabalar, nasıl bir takıma katılabilirim? Karantina sürecinde 70 kiloya çıktım, 3 haftada 63'lere geri inmeyi başardım, eğer ilgilenen lider olursa lütfen beni bilgilendirin :)

Son düzenleme:
Kizlar ben de bir takıma dahil olmak istiyorum. Şu an ki kilom 82, hedef kilom 60. Kendimce spor ve diyete başladım. Bı grupta olursam birbirimize destek oluruz diye düşünüyorum 💪🤗

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X