Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba şuan 23 yaşındayım. Lise sonra sınıfa kadar boyum fark etmeksizin 80-85 kilo arası gidip geldim (bu arada şuan1.70'im hep ortalama uzunlukta biriydim). Lise son sınıfta Kick-Boks'la tanıştım ve onun sayesinde üniversiteye başladığımda 72 kiloydum. Üniversitede belediyenin spor salonunda faatliyete başladım. Lisansım vardı ve hocalık yapmaya başladım. Üniversitenin son senesinde ilk başlarda 59'u gördüm (59'u gördüm ama Kick-boks vücudumu öyle şekillendirmişti ki sanki 30-35 kilo vermiş gibiydim ve hiçbir sarkma yaşamamıştım aksine çok kaslıydım). Bekardım ve kendime iyi bakmak için ayıracak çok vaktim vardı. Son senemde eşimle de tanışmıştım tabi. Okul bitti biz nişanlandık derken ben yavaş yavaş durulmaya başladım, sporu bıraktım.Anneme yardımlar, babama yardımlar, düğün hazırlıkları ve eşimle vakit geçirme derken kendime hiç zaman ayıramadım. Eeee insan mutlu olunca da çok yiyor. Bir gün tartiya çıktım baktım ki ''62'' tabi bu 3 kiloyu çok uzun sürede aldım ve düğünümde 67 kilo ile gelinlik giydim. Balayına gittik, ee o kadar para vermişiz karşılığını almasam olmaz, habire yedim habire yedim. Eve döndük ben ''70''. 2 ay iş bulma süresi boyunca evde kaldım. İş buldum başladım ben ''75''. İşin 8. ayı ben ''81'' ve artık TAK ETTİ. 10 ay oldu işe başlayalı şuan tekrar ''76'' oldum ama nerede o eski ben.... TEŞEKKÜRLER
Eger bir takima katilmak isterseniz, beraber kilo verebiliriz, 4. takima bekleriz :)

Arkadaşlar,

Bizler takımlar kurduk ve her Cuma günü tartılarak en çok kilo veren üç takımı belirliyoruz.

Kilo probleminiz varsa, takım ruhu desteğine ihtiyaç duyuyorsanız ve katkıda bulunabilecekseniz sizleri de aramızda görmek istiyoruz.

Cuma Yarışmacısı olmak isteyenler lütfen bu topiğe, kilo bilgilerini ve kilo alma özgeçmişlerini içeren bir mesaj yazsınlar. Mesajlarınızın kapsamı, öncelik hakkı almanız için önemlidir.

Yeni üyeye ihtiyaç duyan takımların liderleri sizleri davet edecekler ve deneme süresi sonrasında, kesin üye olup olmayacağınıza karar verecekler. (Bu konuda yetkili olanlar takım liderleridir, konuyla ilgili bana özel mesaj lütfen atmayınız).

Ayrıca yarışmacı olmadan önce sistemin nasıl çalıştığını öğremek için aşağıdaki topiği okumanızda fayda var:

Karar Defteri

ıyilikler diliyorum.
Ben çok çabuk kilo alan veya veren bi insanım son dönemde düğünümden sonra 15 i geçik kilo aldım ve şu an da 71 kiloyum 2 ay somra da abimin düğünü var zayıflamam lazım tek başıma üstesinden gelemem aranıza katılmayı çok isterim

Ben de katılmak istiyoruuum:KK31:
Ben çok çabuk kilo alan veya veren bi insanım son dönemde düğünümden sonra 15 i geçik kilo aldım ve şu an da 71 kiloyum 2 ay somra da abimin düğünü var zayıflamam lazım tek başıma üstesinden gelemem aranıza katılmayı çok isterim
10. takıma bekleriz kızlar. :KK25:

Merhaba,
Cuma yarışmasına katılmak istiyorum. Sürekli tekrarlayan kilo alma problemim var şuan 66 kiloyum hedefim 52 kg olarak 14 kg vermek boyum 1,60 diyet yapmaya yemi karar verdim🍀

Merhaba bende katılmak istiyorum,şuan 97kiloyum ve boyum 1.63 .çok hırslıyım ilk defa bu kiloda gördüm kendimi:oha::oha:

Merhabalar

Ben de takimlara girmek istiyorum. 8 ay once dogum yaptim 63 kiloyum. Disipline ihtiyacım var:KK70:

Hırslı bir takımım olsun başka ne isterim
1,60 boyunda 66 kg yum 52 kg olmak istiyorum
Biri beni davet etsin :işsiz:

Merhaba cok uzun zamandır k.kulubune girmiyordum diyet yapmak için giriş yaptım ve bu postu buldum.boyum 164 cm kilom 68 kg.59 kiloya inmek istiyorum.diyetisyene başladım ama motivasyona ihtiyacım var.birde hedefindeki kiloyu en son 2010 da görmüştüm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X