- 19 Mart 2009
- 4.678
- 18.812
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6.takima bekliyorumMrb arkadaşlar ben daha önce cuma zayıflama yarışmasına katılmıştım takım kapanınca motivasyonu kaybettim ve çıkmak zorunda kaldım tekrar katılmak istiyorum 85 kılıyım
4. takima bekleriz, asagidaki linke tiklayip gelebilirsiniz :)Bende katılabilir miyim? Yaşım 22 boyum 172 kilom 100. Ben evlendikten sonra kilo aldım. 65 kilodan 3 yılda 100 oldum sebebi polikistikover sendromu. Ama vermek ve artık çocuk sahibi olmak istiyorum. Eğer uer varsa bende katılmak istiyorum
9. Takıma gelebilirsinSelam kizlar benide alir misiniz 2 cocuktan sonra 80 kg dayim 12 kg vermek istiyorum. Daha once 8 kg vrrdim ama 2 kg geri almisim tek basima zorlaniyorum
4. Takımdaymısson ıstersen ordan devam edebilirsinMerhabalar ben daha önce izne ayrılmıştım ama hangi yıl kaç kilo hangi takımdan hatirlamiyorum.tekrar dönmek istiyorum bunun için ne yapabilirim
Teşekkür ederim4. Takımdaymısson ıstersen ordan devam edebilirsin
10. Takıma bekleriz.Ben de grubunuza katılabilir miyiz ? Boyu. 1:65 kilom 64,25 nasıl oluyor acaba. Hedefim 50 kilo
Yazmış olduğum linke tıklayarak gelebilirsinBen de grubunuza katılabilir miyiz ? Boyu. 1:65 kilom 64,25 nasıl oluyor acaba. Hedefim 59 kilo
Merhaba kızlar. 25 yaşındayım 63.2 kiloyum. Üniversiteye 2. Sinifa kadar 49 kiloydum. Universiteyi 58-60 gibi bitirdim son 2 yıldır 62-65 arası değişiyor. Hedefim 55 kg olmak
tabii geliyorum ilk sayfada yazan yaş meslek gibi şeyleri yazmam mı gerekiyor :)10. Takıma bekleriz.
Cuma Zayıflama Yarışması - 10. Takım
Daha yemedim.ama yazayim menümü Ögle yok Iftar Mercimek corba Tavuklu saksi kebabi Salata yogurt 30 dk lesliewww.kadinlarkulubu.com
İstemediğin hiçbir şeyi yazman gerekmiyor.tabii geliyorum ilk sayfada yazan yaş meslek gibi şeyleri yazmam mı gerekiyor :)
Azimliyim, vazgeçmem, pes etmem diyorsan 9.takıma beklerizMerhaba burada yeniyim ve kilolarımdan ötürü diyet araştırması sırasında burayı keşfettim. Hemen hikayemi anlatıyorum hep şişmandım hiçbir zaman kilosunu seven biri olmadım .çok zorbalığa uğradım polikistik overim var ve kilo vermem çok zor .20 yaşındayım 164 boyunda 87kilodayım.