Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba hanımlar,

ben çok eskiden üyeydim, cuma yarışmasındaydım, ama sonradan ayrılmıştım. Aradan yıllar geçti, tekrar takımlarda olabilir miyim?

Yaşım: 46
Güncel kilom 67
Hedefim: 57

Dönüş bekliyorum, teşekkürler

Mrb arkadaşlar ben daha önce cuma zayıflama yarışmasına katılmıştım takım kapanınca motivasyonu kaybettim ve çıkmak zorunda kaldım tekrar katılmak istiyorum 85 kılıyım

Selam kizlar benide alir misiniz 2 cocuktan sonra 80 kg dayim 12 kg vermek istiyorum. Daha once 8 kg vrrdim ama 2 kg geri almisim tek basima zorlaniyorum

Bende katılabilir miyim? Yaşım 22 boyum 172 kilom 100. Ben evlendikten sonra kilo aldım. 65 kilodan 3 yılda 100 oldum sebebi polikistikover sendromu. Ama vermek ve artık çocuk sahibi olmak istiyorum. Eğer uer varsa bende katılmak istiyorum

Bende katılabilir miyim? Yaşım 22 boyum 172 kilom 100. Ben evlendikten sonra kilo aldım. 65 kilodan 3 yılda 100 oldum sebebi polikistikover sendromu. Ama vermek ve artık çocuk sahibi olmak istiyorum. Eğer uer varsa bende katılmak istiyorum
4. takima bekleriz, asagidaki linke tiklayip gelebilirsiniz :)

Merhabalar ben daha önce izne ayrılmıştım ama hangi yıl kaç kilo hangi takımdan hatirlamiyorum.tekrar dönmek istiyorum bunun için ne yapabilirim

Merhaba kızlar. 25 yaşındayım 63.2 kiloyum. Üniversiteye 2. Sinifa kadar 49 kiloydum. Universiteyi 58-60 gibi bitirdim son 2 yıldır 62-65 arası değişiyor. Hedefim 55 kg olmak

10. Takıma bekleriz.
Merhaba kızlar. 25 yaşındayım 63.2 kiloyum. Üniversiteye 2. Sinifa kadar 49 kiloydum. Universiteyi 58-60 gibi bitirdim son 2 yıldır 62-65 arası değişiyor. Hedefim 55 kg olmak

Merhaba burada yeniyim ve kilolarımdan ötürü diyet araştırması sırasında burayı keşfettim. Hemen hikayemi anlatıyorum hep şişmandım hiçbir zaman kilosunu seven biri olmadım .çok zorbalığa uğradım polikistik overim var ve kilo vermem çok zor .20 yaşındayım 164 boyunda 87kilodayım.

Merhaba burada yeniyim ve kilolarımdan ötürü diyet araştırması sırasında burayı keşfettim. Hemen hikayemi anlatıyorum hep şişmandım hiçbir zaman kilosunu seven biri olmadım .çok zorbalığa uğradım polikistik overim var ve kilo vermem çok zor .20 yaşındayım 164 boyunda 87kilodayım.
Azimliyim, vazgeçmem, pes etmem diyorsan 9.takıma bekleriz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X