• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende katılabilir miyim? Yaşım 22 boyum 172 kilom 100. Ben evlendikten sonra kilo aldım. 65 kilodan 3 yılda 100 oldum sebebi polikistikover sendromu. Ama vermek ve artık çocuk sahibi olmak istiyorum. Eğer uer varsa bende katılmak istiyorum
4. takima bekleriz, asagidaki linke tiklayip gelebilirsiniz :)

10. Takıma bekleriz.
Merhaba kızlar. 25 yaşındayım 63.2 kiloyum. Üniversiteye 2. Sinifa kadar 49 kiloydum. Universiteyi 58-60 gibi bitirdim son 2 yıldır 62-65 arası değişiyor. Hedefim 55 kg olmak

Merhaba burada yeniyim ve kilolarımdan ötürü diyet araştırması sırasında burayı keşfettim. Hemen hikayemi anlatıyorum hep şişmandım hiçbir zaman kilosunu seven biri olmadım .çok zorbalığa uğradım polikistik overim var ve kilo vermem çok zor .20 yaşındayım 164 boyunda 87kilodayım.

Merhaba burada yeniyim ve kilolarımdan ötürü diyet araştırması sırasında burayı keşfettim. Hemen hikayemi anlatıyorum hep şişmandım hiçbir zaman kilosunu seven biri olmadım .çok zorbalığa uğradım polikistik overim var ve kilo vermem çok zor .20 yaşındayım 164 boyunda 87kilodayım.
Azimliyim, vazgeçmem, pes etmem diyorsan 9.takıma bekleriz

Azimliyim, vazgeçmem, pes etmem diyorsan 9.takıma bekleriz

69kilo olana kadar pes etmek yok bana 😊

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back