Merhaba 5inci takıma beklerizMerhaba
1.61 boyunda 72 kg ağırlığındayım. Kendimi bildim bileli hep kiloluydum. 2015 yılında 70 kg ile evlendim. Sonrasında stres eşimin baskısı devamlı tartışma derken 1 sene bile geçmeden 92 kg olmuşum. Olmuşum diyorum çünkü fark edecek zamanım dahi yoktu. 17 ay evli kaldım sonrasında boşandım. Dava sürecindeyken diyetisyene başladım. 68 kg oldum. Sonra iş düzensiz beslenme derken ocak ayında 77 kg olduğumu gördüm. 1 senedir güzel giden bir birlikteliğim var. 1 hafta önce yanana geldiğimizde ikimizinde ortak tanıdığımız birisi erkek arkadaşıma (erkek arkadaşım olduğunu bilmiyor) ceylan tipine bakmadan bana mı yürüyor gibi bir laf etmiş. Haliyle haklı olarak erkek arkadaşımın zoruna gitmiş. Bana bahsederken beni üzmemek kırmamak için o kadar naif anlattı ki onu o duruma düşürdüğüm için canım çok sıkıldı. Sonuçta herkes yanında güzel zayıf bir kadın ister. Kendi kendime senin bunu ona yapmaya hakkın yok diyerek tekrardan diyete başladım. 73.5 kiloyla başladım bugün 71.8 kiloydum. Erkek arkadaşımın diyete başladığımdan haberi yok en azından bu karantina sürecinde haberi olmayacak. Azimle başladım ama motivasyonla ilerletebileceğimi bildiğim için bu yarışa bende katılmak istedim.
Cuma Zayıflama Yarışması - 5. Takım
5. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM. :KK36:seaBahAR Takım kaptanı: @toplight, @emnis Gönüllerin kaptanı: @morordek :KK200: Kaptan Yardımcıları : @yarimuhendis & @hzlsel & @kollontai "Her üyenin, yarışma kurallarını içeren Karar Defterini okuması zorunludur. Kararların...
www.kadinlarkulubu.com