How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba 1,70 boy ve 82 kiloyum zayıflamak istiyorum ve çoğu insan gibi tek başıma başarılı olamadım takım ruhuna ihtiyacım var.
4. takima bekleriz, linke tiklayip gelebilirsiniz :)

Merhaba 23 yaşındayım. 80-82 arası oynuyor kilom. Tek başıma devam ettirmekte zorlaniyorum. Beni de uygun bir gruba alır mısınız?
6.takima bekliyorum 😊

1,66 boy 68 kilo yaş 30 hedef 60 bende uygun bi grup istiyorum
6.takima bekliyorum

Merhaba 170 boyunda, 34 yaşındayım. Ve utanarak yazıyorum 104 küsür kiloyum. Bu karantina günlerinde kilom gittikçe artıyor. Bunu tersine çevirmek için aranıza katılmak istiyorum.
6.takima bekliyorum

Merhaba bende 23 yaşındayım boyum 1.68 75 kg' yim. 5 sene önce üniversitedeyken 1 dönemde 25 kg aldım 😔 Daha sonra dönem dönem çeşitli diyetlerle kilo verdim ama öğrencilik hayatı olduğundan dolayı aile evine gelip gittikçe verdiğim kiloları aldım maalesef. Dün bir karar alıp anında tekrar diyete başladım. Ama motivasyon olmadı mı da olmuyor. Bu şekilde motive olup istediğim kiloya ulaşacağını düşünüyorum. Beni de aranıza alırsanız çok sevinirim 🤩

Merhaba bende 23 yaşındayım boyum 1.68 75 kg' yim. 5 sene önce üniversitedeyken 1 dönemde 25 kg aldım 😔 Daha sonra dönem dönem çeşitli diyetlerle kilo verdim ama öğrencilik hayatı olduğundan dolayı aile evine gelip gittikçe verdiğim kiloları aldım maalesef. Dün bir karar alıp anında tekrar diyete başladım. Ama motivasyon olmadı mı da olmuyor. Bu şekilde motive olup istediğim kiloya ulaşacağını düşünüyorum. Beni de aranıza alırsanız çok sevinirim 🤩
4. takima gelebilirsiniz, linke tiklamaniz yeterli :)

Merhaba.. kilomu koruyamadım ya da daha fazla veremedim diyeyim ve geri dönüyorum.. kendi kendime ne yapsam boğazıma engel olamıyorum.. hergün sporumu çok güzel yapmama rağmen resmen Spor sonrası tatlı yiyorum.. tatlısız bir günüm geçmiyor.. hep sağlıklı tarifler yapıyorum ama porsyon olayı ben de çok aşırı..
Kilom şu an kaç bilmiyorum tartım bozulduğunda 71 lerden geziniyordum.. sadece bel karın vs ölçüleriyle ilerlemeye çalıştım.. 3 aşağı 5 yukarı derken yerimde sayıyorum .. vermem gereken tahmini 10 kilom var..
Ben gireceğim grupta disiplin istiyorum.. grubumuzun kurallara uyduğunu ver herkesin cuma günü için elinden geleni yaptıpı bi grup olsun istiyorum.. çünkü ben de öyle olucam.. tüm odağın cuma gününe en fit halimle gelmeye çalışmak olacak hiç bir arkadaşımın emeğini ziyan etmeden.. bana bu disiplini ve kararlılığı sağlayacak grup kapılarını açarsa çok sevinirim..

Merhaba.. kilomu koruyamadım ya da daha fazla veremedim diyeyim ve geri dönüyorum.. kendi kendime ne yapsam boğazıma engel olamıyorum.. hergün sporumu çok güzel yapmama rağmen resmen Spor sonrası tatlı yiyorum.. tatlısız bir günüm geçmiyor.. hep sağlıklı tarifler yapıyorum ama porsyon olayı ben de çok aşırı..
Kilom şu an kaç bilmiyorum tartım bozulduğunda 71 lerden geziniyordum.. sadece bel karın vs ölçüleriyle ilerlemeye çalıştım.. 3 aşağı 5 yukarı derken yerimde sayıyorum .. vermem gereken tahmini 10 kilom var..
Ben gireceğim grupta disiplin istiyorum.. grubumuzun kurallara uyduğunu ver herkesin cuma günü için elinden geleni yaptıpı bi grup olsun istiyorum.. çünkü ben de öyle olucam.. tüm odağın cuma gününe en fit halimle gelmeye çalışmak olacak hiç bir arkadaşımın emeğini ziyan etmeden.. bana bu disiplini ve kararlılığı sağlayacak grup kapılarını açarsa çok sevinirim..
5. Takıma bekleriz canım birlikte istikrarla ilerleriz inşallah ☺️

Cuma Zayıflama Yarışması - 5. Takım

İyi geceler kızlar,

21 yaşındayım, 170 boyundayım 79 kiloyum. :KK43: 60 kilo olmak istiyorum. Tatlı ve istikrarlı diyet arkadaşları beni de aranıza alır mısınız?:KK200:
10. Takıma gel canım.

Merhaba
1.61 boyunda 72 kg ağırlığındayım. Kendimi bildim bileli hep kiloluydum. 2015 yılında 70 kg ile evlendim. Sonrasında stres eşimin baskısı devamlı tartışma derken 1 sene bile geçmeden 92 kg olmuşum. Olmuşum diyorum çünkü fark edecek zamanım dahi yoktu. 17 ay evli kaldım sonrasında boşandım. Dava sürecindeyken diyetisyene başladım. 68 kg oldum. Sonra iş düzensiz beslenme derken ocak ayında 77 kg olduğumu gördüm. 1 senedir güzel giden bir birlikteliğim var. 1 hafta önce yanana geldiğimizde ikimizinde ortak tanıdığımız birisi erkek arkadaşıma (erkek arkadaşım olduğunu bilmiyor) ceylan tipine bakmadan bana mı yürüyor gibi bir laf etmiş. Haliyle haklı olarak erkek arkadaşımın zoruna gitmiş. Bana bahsederken beni üzmemek kırmamak için o kadar naif anlattı ki onu o duruma düşürdüğüm için canım çok sıkıldı. Sonuçta herkes yanında güzel zayıf bir kadın ister. Kendi kendime senin bunu ona yapmaya hakkın yok diyerek tekrardan diyete başladım. 73.5 kiloyla başladım bugün 71.8 kiloydum. Erkek arkadaşımın diyete başladığımdan haberi yok en azından bu karantina sürecinde haberi olmayacak. Azimle başladım ama motivasyonla ilerletebileceğimi bildiğim için bu yarışa bende katılmak istedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back