Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar zayıflamak için kendime motivasyon ararken biraz önce bu grupları farkettim. 25 yasindayim 60 kiloyum boyuma göre (1.55) ideal kiloda değilim aslında en önemlisi kendimi iyi hissetmediğim ölçülere sahibim. Spor ve diyetle fazla kilomu vermek istiyorum beni de araniza alırsanız sevinirim ☺💃
Merhaba 5.takima bekleriz canım

Cuma Zayıflama Yarışması - 5. Takım

Selaam dilek ben. Boy 1 buçuk metreden hallice 75 kiloda bir baaayanim :) 65 olmak gibi bı hayalim var benide aranıza alsaniz olma mi ya ve yeni üyeyim hangi gruba nasıl gelecegmide tarif ederseniz çok mutlu oluciiimm :KK43:

eveeeeeet... kürkçü dükkanıma dönmenin vakti geldi...
var mı bu tombak pombak tilkiyi sahiplenmek isteyen takım :KK70:

10. Takıma bekleriz.
eveeeeeet... kürkçü dükkanıma dönmenin vakti geldi...
var mı bu tombak pombak tilkiyi sahiplenmek isteyen takım :KK70:

Ben de gruplara katılmak istiyorum. Kendi başıma yapıyorum ama zor oluyor mativasyon yok. Dolayısıyla boş grup varsa girmek istiyorum. Şuan 60 kiloyum hedefim 50. Ramazana kadar 55 kiloya inmek istiyorum :spor:

Ben de katılmak istiyorum. Boyum 1.78 ve kilom 78 79 hatta 80 bır yılda bu kadar kilo aldım çok mutsuzum. Bana yardım edin yalnız yapamıyorum.

Ben de gruplara katılmak istiyorum. Kendi başıma yapıyorum ama zor oluyor mativasyon yok. Dolayısıyla boş grup varsa girmek istiyorum. Şuan 60 kiloyum hedefim 50. Ramazana kadar 55 kiloya inmek istiyorum :spor:
4. takima bekleriz, linke tiklamaniz yeterli :)

Ben de katılmak istiyorum. Boyum 1.78 ve kilom 78 79 hatta 80 bır yılda bu kadar kilo aldım çok mutsuzum. Bana yardım edin yalnız yapamıyorum.
4. takima bekleriz, linke tiklamaniz yeterli :)

merhaba. üye olduğumdan beri kaçıncı kez buraya yazdım acaba :KK53: :KK53:

sene sonuna kadar vermek istediğim 25 kilo var. motivasyon lazım :KK43: şu anda da evden çalışabilen şanslı azınlıktayım. evde leslie abla yapıyorum. spor konusunda destekleyecek bi takıma beni kabul ederseniz çok sevinirim. şimdiden teşekkürler.

Beni de alır mısınız yarışmaya 😅
merhaba. üye olduğumdan beri kaçıncı kez buraya yazdım acaba :KK53: :KK53:

sene sonuna kadar vermek istediğim 25 kilo var. motivasyon lazım :KK43: şu anda da evden çalışabilen şanslı azınlıktayım. evde leslie abla yapıyorum. spor konusunda destekleyecek bi takıma beni kabul ederseniz çok sevinirim. şimdiden teşekkürler.
merhaba ben de katılmak istiyorum ne yapmam lazım hangi grup müsait ?

13. Takıma bekliyorum sizleri

Arkadaşlar,

Bizler takımlar kurduk ve her Cuma günü tartılarak en çok kilo veren üç takımı belirliyoruz.

Kilo probleminiz varsa, takım ruhu desteğine ihtiyaç duyuyorsanız ve katkıda bulunabilecekseniz sizleri de aramızda görmek istiyoruz.

Cuma Yarışmacısı olmak isteyenler lütfen bu topiğe, kilo bilgilerini ve kilo alma özgeçmişlerini içeren bir mesaj yazsınlar. Mesajlarınızın kapsamı, öncelik hakkı almanız için önemlidir.

Yeni üyeye ihtiyaç duyan takımların liderleri sizleri davet edecekler ve deneme süresi sonrasında, kesin üye olup olmayacağınıza karar verecekler. (Bu konuda yetkili olanlar takım liderleridir, konuyla ilgili bana özel mesaj lütfen atmayınız).

Ayrıca yarışmacı olmadan önce sistemin nasıl çalıştığını öğremek için aşağıdaki topiği okumanızda fayda var:

Karar Defteri

ıyilikler diliyorum.
Beni de alın kızlar yaaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X