Teşekkür ederim takımlar nerde nasıl haberleşiyoruz ben eski üyeyimama zayıflamaya karar verince bugün girdim..
4. takima bekleriz, linke tiklayip gelebilirsiniz :)Merhaba 1,70 boy ve 82 kiloyum zayıflamak istiyorum ve çoğu insan gibi tek başıma başarılı olamadım takım ruhuna ihtiyacım var.
Merhaba 5.takima bekleriz canımMerhaba bende katilmak istiyorum boyum 170 kilomda 74 24 yasindayim beni de alabilirmisiniz lutfen
Merhaba 5. Takıma gel canım.link aşağıdaMerhaba bende katılmak istiyorum
5. Takima bekleriz canımMerhaba ben 37 yasimdayim 1.67 boyundayim ve bugun itibari ile tam 100 kiloya ulastim. Motivasyonumu koruyacağım bir guruba katılmak istiyorum. Ne Dedim şu anda 79 kilo.
Merhaba 23 yaşındayım. 80-82 arası oynuyor kilom. Tek başıma devam ettirmekte zorlaniyorum. Beni de uygun bir gruba alır mısınız?
1,66 boy 68 kilo yaş 30 hedef 60 bende uygun bi grup istiyorum
Merhaba 170 boyunda, 34 yaşındayım. Ve utanarak yazıyorum 104 küsür kiloyum. Bu karantina günlerinde kilom gittikçe artıyor. Bunu tersine çevirmek için aranıza katılmak istiyorum.
4. takima gelebilirsiniz, linke tiklamaniz yeterli :)Merhaba bende 23 yaşındayım boyum 1.68 75 kg' yim. 5 sene önce üniversitedeyken 1 dönemde 25 kg aldımDaha sonra dönem dönem çeşitli diyetlerle kilo verdim ama öğrencilik hayatı olduğundan dolayı aile evine gelip gittikçe verdiğim kiloları aldım maalesef. Dün bir karar alıp anında tekrar diyete başladım. Ama motivasyon olmadı mı da olmuyor. Bu şekilde motive olup istediğim kiloya ulaşacağını düşünüyorum. Beni de aranıza alırsanız çok sevinirim
5. Takıma bekleriz canım birlikte istikrarla ilerleriz inşallahMerhaba.. kilomu koruyamadım ya da daha fazla veremedim diyeyim ve geri dönüyorum.. kendi kendime ne yapsam boğazıma engel olamıyorum.. hergün sporumu çok güzel yapmama rağmen resmen Spor sonrası tatlı yiyorum.. tatlısız bir günüm geçmiyor.. hep sağlıklı tarifler yapıyorum ama porsyon olayı ben de çok aşırı..
Kilom şu an kaç bilmiyorum tartım bozulduğunda 71 lerden geziniyordum.. sadece bel karın vs ölçüleriyle ilerlemeye çalıştım.. 3 aşağı 5 yukarı derken yerimde sayıyorum .. vermem gereken tahmini 10 kilom var..
Ben gireceğim grupta disiplin istiyorum.. grubumuzun kurallara uyduğunu ver herkesin cuma günü için elinden geleni yaptıpı bi grup olsun istiyorum.. çünkü ben de öyle olucam.. tüm odağın cuma gününe en fit halimle gelmeye çalışmak olacak hiç bir arkadaşımın emeğini ziyan etmeden.. bana bu disiplini ve kararlılığı sağlayacak grup kapılarını açarsa çok sevinirim..