Düşünürseniz benim takımıma beklerimKizlar herkesw iyi aksamlar iyi ramazanlar dillerim
32 yasinda 111.4 kg yim sıkıldigimda bunaldigimda yiye yiye bu halw geldim eskiden diyet yaoarkem iradeliydim kendimde yapsam veriedim ama simdi diywtisyen destegi almama ragmen kendimi kontrol edemiyirum bu yuzdwn diywt gruplaeindan birine katilmak istiyorum
Uygun oldugum bi grup var mi bu arada kilosu kiloma yakin uyelerin oldugu bir geuba alirsaniz cok sevinirim daha iyi motive olurum
Zayıflama kampı birlikte zayıflamak isteyenler grubunun adiKizlar herkesw iyi aksamlar iyi ramazanlar dillerim
32 yasinda 111.4 kg yim sıkıldigimda bunaldigimda yiye yiye bu halw geldim eskiden diyet yaoarkem iradeliydim kendimde yapsam veriedim ama simdi diywtisyen destegi almama ragmen kendimi kontrol edemiyirum bu yuzdwn diywt gruplaeindan birine katilmak istiyorum
Uygun oldugum bi grup var mi bu arada kilosu kiloma yakin uyelerin oldugu bir geuba alirsaniz cok sevinirim daha iyi motive olurum
Canim burası cuma zayıflama yarismasina ait bir sayfaZayıflama kampı birlikte zayıflamak isteyenler grubunun adi
Merhaba sizin takim cuma zayiflamak isteyen yarisma gurubuna ait takimlardan degil mi farkli birsey miDüşünürseniz benim takımıma beklerim
Cuma zayıflama takımları diil bireysel ayrı bı kampMerhaba sizin takim cuma zayiflamak isteyen yarisma gurubuna ait takimlardan degil mi farkli birsey mi
Cuma zayıflama takımları diil bireysel ayrı bı kamp
Merhaba bu işler nasıl oluyor hiç bilmiyorum yönlendiren olursa sevinirim zayıflamsça yarışmasında olmak istiyorum
4. takima bekleriz canim , linke tiklaman yeterli :)Merhaba bu işler nasıl oluyor hiç bilmiyorum yönlendiren olursa sevinirim zayıflamsça yarışmasında olmak istiyorum
Merhaba 5. Takıma beklerizMerhaba kilom 84 ve üniversite kazanamama sonucu alıp 4 yıldır bu kilolalardayım benide bir takıma alabilir misiniz, desteğe gerçekten ihtiyacım var
Merhaba 5inci takıma beklerizmerhaba herkese, yarın ben de katılmak istiyorum. boyum 167cm kilom 77hangi takıma girmeliyim.
10. Takıma bekleriz.merhaba hayırlı ramazanlar :)
doğum sonrası ve öncesi kilolarımdan kurtulmaya çalışıyorum.. yaklaşık 3 ay önce bir diyetisyenle işbirliği içindeydim. bana epey yardımcı oldu. ama sonrasında bu virüs muhabbettinden dolayı yoluma yalnız devam etmek zorunda kaldım. 73 kilodan 62 kiloya gelinceye kadar diyetisyenle devam ettim.. yalnız kaldığım sürede kendi kendime bir ayda ancak 2 kilo verebildim.. bu işler yalnız olmuyor. insanın bir desteğe ihtiyacı var. bu destek bir uzman olmasa da aynı şeyleri yaşayan bir başka hanım olmalı. bu yüzden burdayım. mesajınızı bekliyorum.. :)
Merhaba, 5inci takıma beklerizMerhaba iyi gunler
Işte calismayi biraktiktan sonra hizla kilo aldim.Ramazan basladigindan beri dikkat etmeye calisarak 81kgdan 77.6kg indim.Bu surecimi hizlandirmak ve surekli hale getirmek icin programa katilmak istiyorum.
Boy:166 Kilo:77.6 Yaş:25