Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Düşünürseniz benim takımıma beklerim

Zayıflama kampı birlikte zayıflamak isteyenler grubunun adi

Merhaba kilom 84 ve üniversite kazanamama sonucu alıp 4 yıldır bu kilolalardayım benide bir takıma alabilir misiniz, desteğe gerçekten ihtiyacım var

Kızlar ben de doğum yaptım kilo aldım beni de alın

merhaba hayırlı ramazanlar :)
doğum sonrası ve öncesi kilolarımdan kurtulmaya çalışıyorum.. yaklaşık 3 ay önce bir diyetisyenle işbirliği içindeydim. bana epey yardımcı oldu. ama sonrasında bu virüs muhabbettinden dolayı yoluma yalnız devam etmek zorunda kaldım. 73 kilodan 62 kiloya gelinceye kadar diyetisyenle devam ettim.. yalnız kaldığım sürede kendi kendime bir ayda ancak 2 kilo verebildim.. bu işler yalnız olmuyor. insanın bir desteğe ihtiyacı var. bu destek bir uzman olmasa da aynı şeyleri yaşayan bir başka hanım olmalı. bu yüzden burdayım. mesajınızı bekliyorum.. :)

10. Takıma bekleriz.

Merhaba iyi gunler
Işte calismayi biraktiktan sonra hizla kilo aldim.Ramazan basladigindan beri dikkat etmeye calisarak 81kgdan 77.6kg indim.Bu surecimi hizlandirmak ve surekli hale getirmek icin programa katilmak istiyorum.
Boy:166 Kilo:77.6 Yaş:25

Merhaba, 5inci takıma bekleriz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…