Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba 5.takima bekleriz canım

Cuma Zayıflama Yarışması - 5. Takım

Selaam dilek ben. Boy 1 buçuk metreden hallice 75 kiloda bir baaayanim :) 65 olmak gibi bı hayalim var benide aranıza alsaniz olma mi ya ve yeni üyeyim hangi gruba nasıl gelecegmide tarif ederseniz çok mutlu oluciiimm

eveeeeeet... kürkçü dükkanıma dönmenin vakti geldi...
var mı bu tombak pombak tilkiyi sahiplenmek isteyen takım

10. Takıma bekleriz.
eveeeeeet... kürkçü dükkanıma dönmenin vakti geldi...
var mı bu tombak pombak tilkiyi sahiplenmek isteyen takım

Ben de gruplara katılmak istiyorum. Kendi başıma yapıyorum ama zor oluyor mativasyon yok. Dolayısıyla boş grup varsa girmek istiyorum. Şuan 60 kiloyum hedefim 50. Ramazana kadar 55 kiloya inmek istiyorum

Ben de katılmak istiyorum. Boyum 1.78 ve kilom 78 79 hatta 80 bır yılda bu kadar kilo aldım çok mutsuzum. Bana yardım edin yalnız yapamıyorum.

Ben de gruplara katılmak istiyorum. Kendi başıma yapıyorum ama zor oluyor mativasyon yok. Dolayısıyla boş grup varsa girmek istiyorum. Şuan 60 kiloyum hedefim 50. Ramazana kadar 55 kiloya inmek istiyorum
4. takima bekleriz, linke tiklamaniz yeterli :)

Ben de katılmak istiyorum. Boyum 1.78 ve kilom 78 79 hatta 80 bır yılda bu kadar kilo aldım çok mutsuzum. Bana yardım edin yalnız yapamıyorum.
4. takima bekleriz, linke tiklamaniz yeterli :)

merhaba. üye olduğumdan beri kaçıncı kez buraya yazdım acaba

sene sonuna kadar vermek istediğim 25 kilo var. motivasyon lazım şu anda da evden çalışabilen şanslı azınlıktayım. evde leslie abla yapıyorum. spor konusunda destekleyecek bi takıma beni kabul ederseniz çok sevinirim. şimdiden teşekkürler.

Beni de alır mısınız yarışmaya
merhaba ben de katılmak istiyorum ne yapmam lazım hangi grup müsait ?

13. Takıma bekliyorum sizleri

Beni de alın kızlar yaaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…