Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba, bende katilmak isdiyorum, acilen zayiflamam gerek, yardimci olursaniz sevinirim.
4. takim gelebilirsiniz, linke tiklamaniz yeterli :)

merhaba ben de katılmak istiyorum zayıflamak çok istiyorum ama tek başıma teşviksiz biraz zor oluyor

Merhabalar ben de katılmak istiyorum. Tek başıma çok denedim, bir kez başardım. 5-6 yıl içinde bir kısmını geri aldım. Şimdi bir grup motivasyonuna ihtiyacım olduğunu düşünüyorum.

Merhabalar ben de katılmak istiyorum. Kilom 64.3. Grupta yakın kilolarda olan kişiler olursa benim için daha iyi olur

Günaydınlar.
Beni de aranıza alır mısınız.
Boyum 170 cm ve kilom dün sabah tartılmıştım 95.3 kg dım.

Günaydınlar.
Beni de aranıza alır mısınız.
Boyum 170 cm ve kilom dün sabah tartılmıştım 95.3 kg dım.
10. Takıma bekleriz.

Benim kilom 76. Boyum 163 ve boyuma gore fazla kiloluyum. Normalde kilolu bir insan degildim fakat son 2 yilda stresli donemlerden gecerek cok asiri yemeye basladim. Hem yemeyi cok seviyorum hem de yedikten sonra cok pisman oluyorum. Tek basima cok kez denedim fakat kilo vermeyi basaramadim. Aynada kendime bakmak istemiyorum artik... gobegimi kol yaglarimi selulitlerimi gormek istemiyorum. Giydigim hicbir seyin yakismadigini dusunuyorum, cogu zaman begendigim bir kiyafeti nasil olsa bende guzel durmaz diye almiyorum. Bu yarismada hedefine ulasanlari gordukce hirslandim. Hedefim 20 kilo vermek. Zaman sinirlamam yok. Sadece olsun benim icin yeterli. Insallah bir takima alinirim simdiden tesekkur ediyorum

4. takima bekliyoruz, linke tiklaman yeterli :)

Merhabalar zayıflamak için kendime motivasyon ararken biraz önce bu grupları farkettim. 25 yasindayim 60 kiloyum boyuma göre (1.55) ideal kiloda değilim aslında en önemlisi kendimi iyi hissetmediğim ölçülere sahibim. Spor ve diyetle fazla kilomu vermek istiyorum beni de araniza alırsanız sevinirim ☺

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…