4. takima bekleriz canim, linke tiklaman yeterli :)Bende. Katılmak istiyorum 2 çocuktan sonra hepten saldım
4. takim gelebilirsiniz, linke tiklamaniz yeterli :)merhaba, bende katilmak isdiyorum, acilen zayiflamam gerek, yardimci olursaniz sevinirim.
Merhabamerhaba ben de katılmak istiyorum zayıflamak çok istiyorum ama tek başıma teşviksiz biraz zor oluyor
Gel canım bekleriz linki aşağıdaLütfen beni de alır mısınız yarışmaya
MerhabaMerhabalar ben de katılmak istiyorum. Tek başıma çok denedim, bir kez başardım. 5-6 yıl içinde bir kısmını geri aldım. Şimdi bir grup motivasyonuna ihtiyacım olduğunu düşünüyorum.
Merhabalar ben de katılmak istiyorum. Kilom 64.3. Grupta yakın kilolarda olan kişiler olursa benim için daha iyi olur
10. Takıma bekleriz.Günaydınlar.
Beni de aranıza alır mısınız.
Boyum 170 cm ve kilom dün sabah tartılmıştım 95.3 kg dım.
4. takima bekliyoruz, linke tiklaman yeterli :)Benim kilom 76. Boyum 163 ve boyuma gore fazla kiloluyum. Normalde kilolu bir insan degildim fakat son 2 yilda stresli donemlerden gecerek cok asiri yemeye basladim. Hem yemeyi cok seviyorum hem de yedikten sonra cok pisman oluyorum. Tek basima cok kez denedim fakat kilo vermeyi basaramadim. Aynada kendime bakmak istemiyorum artik... gobegimi kol yaglarimi selulitlerimi gormek istemiyorum. Giydigim hicbir seyin yakismadigini dusunuyorum, cogu zaman begendigim bir kiyafeti nasil olsa bende guzel durmaz diye almiyorum. Bu yarismada hedefine ulasanlari gordukce hirslandim. Hedefim 20 kilo vermek. Zaman sinirlamam yok. Sadece olsun benim icin yeterli. Insallah bir takima alinirim simdiden tesekkur ediyorum
4. Takima bekleriz canimBnde katılmak istiyorum var boş yer herhangi bir grupta