- 15 Kasım 2019
- 119
- 253
14. Takıma git canım, arkadaşlar seninle ilgileneceklerdirBende katılabilirim
selam canım. 14. takıma gidebilirsin.Selam kızlar. Bende bir diyet grubuna katılmak istiyorum. Daha öncede yedeklerde bir iki hafta yarışıp sonra devam edememiştim. Uygunluk varsa katılmak isterim
14. takima katilabilirsiniz :)Bende katilmak istiyorum
14. takima katilabilirsiniz :)yıllar sonra yeniden merhaba ben geldim :)
tabi kilolarımı alıp öyle geldim olmuşum 76 kg vay benim halime beni ancak burası paklar bana da aranızda yer açın kızlar
10. takıma bekleriz canım.Merhabalar. Kendimi bildim bilelim diyetteyim bir alıp bir veriyorum geçen yaz verdiğim kiloları kışın tekrar geri aldım malesef. Geçen ay yediklerime dikkat etmeye başlamıştım ki araya regl dönemi girdi yine ipin ucunu kaçırdım pazartesinden beri if diyeti yapıyorum şimdilik güzel gidiyor aranıza katılıp motivasyonumu arttırmak istiyorum
Merhabalar. Kendimi bildim bilelim diyetteyim bir alıp bir veriyorum geçen yaz verdiğim kiloları kışın tekrar geri aldım malesef. Geçen ay yediklerime dikkat etmeye başlamıştım ki araya regl dönemi girdi yine ipin ucunu kaçırdım pazartesinden beri if diyeti yapıyorum şimdilik güzel gidiyor aranıza katılıp motivasyonumu arttırmak istiyorum
10. takıma bekleriz canım.
Cuma Zayıflama Yarışması - 10. Takım
10. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM. :KK36: seaBahAR "Her üyenin, yarışma kurallarını içeren Cuma Zayıflama Yarışması Nedir? / Karar Defteri okuması zorunludur.:KK56: Kararların güncel hali her zaman son mesajdır." @seaBahAR :KK200: 26/02/2018 Merhaba...www.kadinlarkulubu.com
Tabiki haber veririm ama amacım mezun olmak zatenSayın D Diyetzamani
Yalnız 2-3 günlük değil bu diyetler ve gruptan mezun olmadan ayrılmak istiyorsanız nezaketen haber vermelisiniz. Bu sebeple 2 kez düşünmenizi rica ediyorum. Yani geçen yaz yaşadığımız gibi olmasın lütfen.
moni yukarıda bilgi verdim sen anladın beni : )
Tabiki haber veririm ama amacım mezun olmak zaten
Teşekkür ederim ozaman
10. Takıma bekleriZ.Ben de katılmak istiyorum beni de aranıza alabilir misiniz?
Tamam10. Takıma bekleriZ.
10. Takım
10. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM. :KK36: seaBahAR "Her üyenin, yarışma kurallarını içerenCUMA Zayıflama Yarışması Nedir? / Karar Defteri okuması zorunludur.:KK56: Kararların güncel hali her zaman son mesajdır." @seaBahAR :KK200: 26/02/2018 Merhaba...www.kadinlarkulubu.com
4. takima bekleriz canim, linke tiklaman yeterli :)Merhaba, iki sene önce 8. Takimdaydim işimin yoğunluğundan dolayı ara vermek istedim. Sonra hamile kaldım. Doğum falan derken baya ara vermiş oldum. Tekrar dönmek istiyorum ama 8. Takım kapanmış. Başka bir takıma dahil olabilir miyim?