Tebrikler,takımda olmak istersen bekleriz canım.Merhabalar herkese bol sabırlar diliyorum.Ben diyetisyen eşliğinde 3 haftada 4,700 kilo verdim. 72,500 den 67,800 e inen bir yol. Çeşitlendirilerek hazırlanan bitki çayları yeşil çayın mucizesi rezenenin mucizesi hepsinin etkisi ile benim inatçı olan metabolizmam hız kazandı.Ben ki çok zor kilo veren hiçbirşey yemesem bile ayda maksimum 2,5 kilo veren ben 3 haftada nerdeyse 5 kilo verdim.Hiç zorlanmadan bol yiyerek hem de.Öğlen menüsünde sebze mii var yanıbaşında da sınırsız sebze yemeği:) Tek bir çay ile değil çeşitli çaylarla metabolizmayı canlandırın mis gibi tarçınla. Bir de tüm yemeklerime keten tohumu çörek otu bol bol bol pul biber ekliyorum. Kilo konusu hepimiz için kabus hele de yaz yaklaşırken. Denenen ve başarılan hikayeler hepimiz için çok değerli o yüzden yazmak istedim.Sevgiler. Hedefim Nisan sonuna kadar küsürat olan kısım 7,800 den kurtulup 60 larla buluşmak.
Gelebilirim:)Tebrikler,takımda olmak istersen bekleriz canım.
Cuma Zayıflama Yarışması - 10. Takım
10. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM. :KK36: seaBahAR "Her üyenin, yarışma kurallarını içeren Cuma Zayıflama Yarışması Nedir? / Karar Defteri okuması zorunludur.:KK56: Kararların güncel hali her zaman son mesajdır." @seaBahAR :KK200: 26/02/2018 Merhaba...www.kadinlarkulubu.com
bekliyoruzGelebilirim:)
Merhaba, 4.takima gel, bekleriz :)Merhabalar :) Tekrardan cuma takımlarına katılmak istiyorum:))
Disiplinli olurum diyorsan 9.takima beklerizSlmm
Tek başıma zor olduğu için geldim
77 kiloyum, son kullandığım hormon ilaçları düzenimi iyice bozdu. Artık kullanmiyorum çok şükür, bende yarışmalara katılmak istiyorum, umarım ekip desteğiyle 65'i görebilirim
İyi akşamlar ben de katılmak istiyorum devam edebilmek kendimi kontrol altında tutabilmek için takımlar sanırım en iyisi olacak benim için daha önce 90 kilolardan 60a düşmüştüm 4 yıl içinde tekrar aldım şu an 98 kilo civarındayım
Merhaba, 4. takima beklerizMerhaba bende katılmak istiyorum rahatsızlığımdan dolayı kilo vermek zorundayım. 73 kiloyum iştahıma hakim olamadığım için bir gram veremiyorum. 60 a inmek zorundayım ve destekle verebilmeyi umut ediyorum
10. takıma bekleriz.Benide bir takima alin
Ben gorursem katilmak isteyen, size yonlendiririm :)Kizlar 14. Takım olarak yeni arkadaslara ihtiyacımız olcak sanirim
zayiflayak isteyen azimli arkadaşları bekliyoruz
Cuma Zayıflama Yarışması - 14. Takım
Merhaba :KK25: Listede olan 14. takımın sevgili üyeleri, malum takımınız bu hafta kapanıyor ve kaptanınızın da cenazesi olduğundan uğrayamayabilir. Hoppa Listenizi düzenleyebilmek adına lütfen ne karar verdiğinizi belirtir misiniz.:KK56: İzne ayrılmak, yarışmadan ayrılmak, başka takım ile...www.kadinlarkulubu.com
Teşekkür ederiim çok makbule geçer ,Ben gorursem katilmak isteyen, size yonlendiririm :)
Arkadaşlar,
Bizler takımlar kurduk ve her Cuma günü tartılarak en çok kilo veren üç takımı belirliyoruz.
Kilo probleminiz varsa, takım ruhu desteğine ihtiyaç duyuyorsanız ve katkıda bulunabilecekseniz sizleri de aramızda görmek istiyoruz.
Cuma Yarışmacısı olmak isteyenler lütfen bu topiğe, kilo bilgilerini ve kilo alma özgeçmişlerini içeren bir mesaj yazsınlar. Mesajlarınızın kapsamı, öncelik hakkı almanız için önemlidir.
Yeni üyeye ihtiyaç duyan takımların liderleri sizleri davet edecekler ve deneme süresi sonrasında, kesin üye olup olmayacağınıza karar verecekler. (Bu konuda yetkili olanlar takım liderleridir, konuyla ilgili bana özel mesaj lütfen atmayınız).
Ayrıca yarışmacı olmadan önce sistemin nasıl çalıştığını öğremek için aşağıdaki topiği okumanızda fayda var:
Karar Defteri
ıyilikler diliyorum.
[/QUOTE
Merhaba ben katılabilirim eğer mümkünseKizlar 14. Takım olarak yeni arkadaslara ihtiyacımız olcak sanirim
Merhaba :KK25: Listede olan 14. takımın sevgili üyeleri, malum takımınız bu hafta kapanıyor ve kaptanınızın da cenazesi olduğundan uğrayamayabilir. Hoppa Listenizi düzenleyebilmek adına lütfen ne karar verdiğinizi belirtir misiniz.:KK56: İzne ayrılmak, yarışmadan ayrılmak, başka takım ile...www.kadinlarkulubu.com
Merhaba ben katılmak istiyorumKizlar 14. Takım olarak yeni arkadaslara ihtiyacımız olcak sanirim
14. takima katilabilirsiniz :)Merhaba ben katılmak istiyorum