Merhaba Ebru ben.. Çok önceki yıllarda cuma yarışmalarına katıldım. Sağladığı motivasyona çok inanıyorum. Daha önceki denemelerimde sonlandıramadan ayrılmak durumunda kaldım. Diskalifye olmadım hiç. Tekrar denemek istiyorum. Önceki dönemlere göre daha düzenli bir hayatım var şimdilerde. Dün akşam sağlıklı yaşam ve spor başlığı altında konu açmıştım ama bana eşlik edecek kimse bulamadım.. Anlayacağınız döndüm dolaştım yine buraya geldim. Uzun zamandır hayatımı düzene sokup, spora başlamayı, ders çalışmayı, düzenli yaşamayı istiyordum fakat hayata geçiremedim.. Defalarca diyet girişiminde bulundum başarısız oldum anladım ki sporsuz asla başarılı olamayacağım. Dün başladım.. 36 yaşındayım.. 165 boy ve 80 kiloyumdüzenli olarak ilaç kullanıyorum 2 aydır regl olmuyorum sanırım bununda etkisi var ama bir şekilde bu süreci tersine çevirmem gerekiyor.. Yaptıklarımdan bahsedeyim kısaca.. Ceviz suyu içiyorum sabahları aç karnına, ekmeği 3 gündür tamamen çıkardım hayatımdan ve dün spora başladım.
Dün;
zıplama(40),yerinde koşu 30, squat 30, tekli squat 20 şer, 30 mekik,lastikle iç bacak 20.
sabah 5.30 kalkış, 6.00 da 2 adet ceviz suyu, 7.30 kahvaltı ekmeksiz, 12.30 öğle yemeği ekmeksiz, akşam yine sebze haşlama ekmeksiz.. 2 ceviz.
Kabul edilirsem bugünün paylaşımlarını akşam yapacağım
Sevgiler...
geldim geldimmmNormalde yeni üye çağırmamayı düşünüyordum ama takımda ikinci bir Ebru neden olmasın dedim. Hadi koş gel 13. takıma
10. takıma gel canım tanışalım.Merhaba. Daha once takimlara dahil oldum guzel kilolar da verdim ancak gunluk hayatimda olan degisiklikler beni uzun zamandir alikoydu. En az bir yil olmustur buraya gelmeyeli. Tekrar herhangi bir takima dahil olabilir miyim ? Beni grubuna almak isteyen var mi ? Kilom 73 60 lardan buralara geldim birakinca. Tekrar motive olup kilo vermem lazim
gel kuzumEmzirmeyi bıraktığında 59 kilo iken şu an 67 kilo olan bu minnoşa kim yardım edecek a dostlar
Nasıl geleceğim:) tartımın pili yok şu an ne zaman tartılıp sonuç atmam lazım pek cahilim bu zayıflama grupları konusunda:)gel kuzum
10. Takım
10. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM. :KK36: seaBahAR "Her üyenin, yarışma kurallarını içerenCUMA Zayıflama Yarışması Nedir? / Karar Defteri okuması zorunludur.:KK56: Kararların güncel hali her zaman son mesajdır." @seaBahAR :KK200: 26/02/2018 Merhaba...www.kadinlarkulubu.com
olsun çözersin. attığım linke tıkla gelNasıl geleceğim:) tartımın pili yok şu an ne zaman tartılıp sonuç atmam lazım pek cahilim bu zayıflama grupları konusunda:)
4. takima gelebilirsiniz, linke tiklamaniz yeterli.:)Merhabalarr ben yeni üyeniz Beyza :) evli 2 çocuk annesyim 90 kiloyum ve keain kararlı bi şekilde zayıflamak içn buraya geldim doğumdan sonra çok kilo aldım ve vermek için sizinleyim beni de aranıza alırsanız çok mutlu olurum teşekkür ederim
Öylemiiiii bilgim yoktu saat kaça kadar peki uyuyana kadar mı4. takima gelebilirsiniz, linke tiklamaniz yeterli.:)
Cuma Zayıflama Yarışması - 4. Takım
:KK5:***TAKIM ICI ES LISTEMIZ***:KK5: 1. @mifihafa & @Ceydos 2. @diyetlikadn & @AppLesma 3. @plasticwoman & @fyzanur 4. @angelnesss & @milkk 5. @asena87 & @BlancKahkul 6. @Arrietty_ & @DeryaOnDiet 7. @gulum7 & @Yawrukush 8. @MigiMadid & @zeynebzeyneb 9. @Meryem1306 & @isimsiz965 10. @Puuff...www.kadinlarkulubu.com
Canim sen daha bugun katiliyorsun aramiza, ilk gunden spor yarismasina katilma zorunlulugun yok:)Öylemiiiii bilgim yoktu saat kaça kadar peki uyuyana kadar mı
Tamam ama nasıl gelicemm ki bennnnCanim sen daha bugun katiliyorsun aramiza, ilk gunden spor yarismasina katilma zorunlulugun yok:)
Takima bekliyoruz, gel orada sohbet edelim..
Bu mesajini yeni gordum canim, yukarida linki kolaylikla takimimiza gelebilmen icin paylasmistim:)Tamam ama nasıl gelicemm ki bennnnnasıl geliniypr bilgi verin bana
10. takıma gel canım.20 yaşında 2 çocuk annesiyim 90 kiloyum çocukluğumdan beri kiloluyum ve hiç kilo vermeyi düşünmedim açıkcası eşimin baskıları üzerine karar verdim kilo vermeye doğumdam sonra inriternet üzerinden hap aldım ve 80 kilodan 90 kiloya kadar çıkmayı başardım 4 gündür diyet uyguluyorum ve kesin kararlıyım sizinle beraber zayıflayabileceğimi düşünüyorum bu genç yaşta bana destek olursunuz diye umut ediyorumlütfen bana destek ve yardımcı olur musunuz hedef 60 :)
canım 5. takıma gelebilirsin bizden mezun ol tatlımselam arkadaslar ben 3. takim kapanirken izne ayrildim. su an izin kilomun biraz altindayim bu hafta beni listesine alabilecek ve mezun edecek uygun bir takim ariyorum :)
2 kilom kaldi hedefime.
4. takima beklerizMerhaba 2019 ağustos ayında doğum yaptım. Hamileliğe 57 kilo ile başlayıp 65 kilo ile doğuma girdim. Ancak emzirdikçe canım ne çekiyosa yiyorum dolayısıyla 62 kilodan aşağı inemiyorum. Üzerimde bi baskı hissetmediğim sürece de yediklerime dikkat edemiyorum. Boyum 173, ben de sütü etkilemeden 55 kiloya kadar düşmek istiyorum. Beni de gaza getirmek için yardımcı olur musunuz:)