- 24 Şubat 2018
- 688
- 2.618
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4. takima gelebilirsiniz linke tiklamaniz yeterli :)Ben de katilmak istiyorum
9.Takıma beklerizİyi akşamlar arkadaşlar ben de katılmak istiyorum bir hafta oldu diyetisyene gittim devam ediyorum .11 aylık bebeğim var emzirme sırasında çok kilo aldım hamile iken 20 kilo almıştım.. Kilom 70.4 55 e kadar uzun bir yolum var sağlıkla inşallah.
9.Takima beklerizMerhaba ben de katılmak istiyorum emziriyorum ama bebiş ek gıdaya geçti 7 aylık
9.Takima beklerizMerhabalar, daha önce iki kez zayıflama grubuna girmişyim. Çok da güzel kilo vermiştim, nitekim aradan geçen zaman , yoğun koşturmaca içinde düzensiz yeme saatleri eski kiloma dönmeme sebep oldu. Kaç kez digete başlamak istedim ama tek başıma yapamadım. Burası beni çok motive ediyordu, müsait takım var mı acaba?
Teşekkür ederim
9.Takima bekleriz
9.Takima beklerizBende katılmak istiyorum grubuma sadık ve azimli olacağım daha önce katılmıştı sizsiz olmuyor anladım
9.Takima beklerizDaha önce katilmistim 45 lere kadar inmiştim ancak hamilelik doğum emzirme sürecinde ve(bazi ilaç kullanimlarindan dolayi) malesef eski kilomunda üstüne çıktım bu sabah tartildigimda 78.3 cikti tekrar katilmak istiyorum
4. takima bekleriz canim, linke tiklaman yeterli :)Selam ben de katılıp kilo vermek istiyorum..
Selam ben iki yıl önce 1. Gruptaydim ve ara vermiştim kaptanimin izniyle sağlık nedenlerinden dolayı sonra döndüğümde grubum kapatilmisti şimdi yine katılmak istiyorum boşluk var mı acaba
10. takma gel tanışalım canım.Slm iyi akşamlar bende hamilelikte aldığım kiloları vermek istiyorum hangi gruba katılabilirim