Merhaba Ebru ben.. Çok önceki yıllarda cuma yarışmalarına katıldım. Sağladığı motivasyona çok inanıyorum. Daha önceki denemelerimde sonlandıramadan ayrılmak durumunda kaldım. Diskalifye olmadım hiç. Tekrar denemek istiyorum. Önceki dönemlere göre daha düzenli bir hayatım var şimdilerde. Dün akşam sağlıklı yaşam ve spor başlığı altında konu açmıştım ama bana eşlik edecek kimse bulamadım.. Anlayacağınız döndüm dolaştım yine buraya geldim. Uzun zamandır hayatımı düzene sokup, spora başlamayı, ders çalışmayı, düzenli yaşamayı istiyordum fakat hayata geçiremedim.. Defalarca diyet girişiminde bulundum başarısız oldum anladım ki sporsuz asla başarılı olamayacağım. Dün başladım.. 36 yaşındayım.. 165 boy ve 80 kiloyum
düzenli olarak ilaç kullanıyorum 2 aydır regl olmuyorum sanırım bununda etkisi var ama bir şekilde bu süreci tersine çevirmem gerekiyor.. Yaptıklarımdan bahsedeyim kısaca.. Ceviz suyu içiyorum sabahları aç karnına, ekmeği 3 gündür tamamen çıkardım hayatımdan ve dün spora başladım.
Dün;
zıplama(40),yerinde koşu 30, squat 30, tekli squat 20 şer, 30 mekik,lastikle iç bacak 20.
sabah 5.30 kalkış, 6.00 da 2 adet ceviz suyu, 7.30 kahvaltı ekmeksiz, 12.30 öğle yemeği ekmeksiz, akşam yine sebze haşlama ekmeksiz.. 2 ceviz.
Kabul edilirsem bugünün paylaşımlarını akşam yapacağım
Sevgiler...