- 21 Haziran 2017
- 3.739
- 10.665
- 31
Bende takıma girmek istiyorum bildirim geldi yardımcı olurmusunuz
Seni de bekleriz cnmBende katılmak istiyorum
1.55 boyum var kilom 57 ve ben 49 olmak istiyorumspora da başlamayı düşünüyorum ama bakalım :)
Bnde katılmak isterim ne yapmam gerekiyorArkadaşlar,
Bizler takımlar kurduk ve her Cuma günü tartılarak en çok kilo veren üç takımı belirliyoruz.
Kilo probleminiz varsa, takım ruhu desteğine ihtiyaç duyuyorsanız ve katkıda bulunabilecekseniz sizleri de aramızda görmek istiyoruz.
Cuma Yarışmacısı olmak isteyenler lütfen bu topiğe, kilo bilgilerini ve kilo alma özgeçmişlerini içeren bir mesaj yazsınlar. Mesajlarınızın kapsamı, öncelik hakkı almanız için önemlidir.
Yeni üyeye ihtiyaç duyan takımların liderleri sizleri davet edecekler ve deneme süresi sonrasında, kesin üye olup olmayacağınıza karar verecekler. (Bu konuda yetkili olanlar takım liderleridir, konuyla ilgili bana özel mesaj lütfen atmayınız).
Ayrıca yarışmacı olmadan önce sistemin nasıl çalıştığını öğremek için aşağıdaki topiği okumanızda fayda var:
Karar Defteri
ıyilikler diliyorum.
Linke tiklayip 9.takima gelebilirsin cnmBoy 158 kilo 77 gerek tup bebek ilaçlarından gerek stresten baya kilo aldım . Bnde katılmak istiyorum nasıl katilabilirim
3. Takıma gelebilirsin cnmBoyum 160 kilom 68 tup bebek macerasina 2 yil evvel 61 kg ile basladim. İgneler haplar bu surede dusukle sonuclanan iki gebelik derken kilo almaya basladim ve hizla devam ediyorum. En azindan 8 kilodan kurtulmam lazim. Her yeni tedavi eklenecek yeni kilolar demek. Tartida 70i gorme dusuncesi bu aralar kabusum oldu. Beni motive edecek biseyler lazim
Günaydın cnm 5. Takıma bekleriz1.60 a 68 kiloyum. Bende bir takıma girmek istiyorum
Bende katilmak istiyorum ne yapam gerek
Gel cnm 3. TakımaMerhaba kızlar eskilerden biriyim. 2 defa takımlarla kilo verdim ve 2. Bebek gelince yine basım kilolarla dertte 78.5 su an ve bebeğim 5.5 aylık oldu. Ama ne yapmam gerektiğini bildiğim halde bi türlü motive olamıyorum bana da el atar mısınız?
Merhabalar bende katılmak istiyorum yaş 38 kilo 60.5 hedef 55 söz veriyorum çok iyi bir takım oyuncusu olacağım 2 gündür if yapıyorum
yedirenk79 N NarinCeylan M Mucize47 N nezesali fantastikaaa Irm113 Kızlar öyle aşağıdan bakıp kaçmayın eğer kilo vermeye ihtiyacınız varsa buyurun yazın yardımcı olalım
yedirenk79 N NarinCeylan M Mucize47 N nezesali fantastikaaa Irm113 Kızlar öyle aşağıdan bakıp kaçmayın eğer kilo vermeye ihtiyacınız varsa buyurun yazın yardımcı olalım
Tam tersine kilo almak istiyorum benyedirenk79 N NarinCeylan M Mucize47 N nezesali fantastikaaa Irm113 Kızlar öyle aşağıdan bakıp kaçmayın eğer kilo vermeye ihtiyacınız varsa buyurun yazın yardımcı olalım
Tam tersine kilo almak istiyorum ben
Günde 5 defa mesaj yazma şartı biraz uymadı bana ya. 2 yaşında kızım var hergün giremediğim oluyor. Girsem biraz okuyup yarım bıraktığım oluyor. Zaman sıkıntım var
cok isterdim de ben haftada 40 saat calisiyorum + ev isi. Biraz zaman sorunum var benimde. Ama cok ilgimi cekti yinede. Kurallari nerden okuyabilirim?