Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende takıma girmek istiyorum bildirim geldi yardımcı olurmusunuz
Takıma bekleriz cnm
Bende katılmak istiyorum
1.55 boyum var kilom 57 ve ben 49 olmak istiyorum spora da başlamayı düşünüyorum ama bakalım :)
Seni de bekleriz cnm

Bnde katılmak isterim ne yapmam gerekiyor

Boy 158 kilo 77 gerek tup bebek ilaçlarından gerek stresten baya kilo aldım . Bnde katılmak istiyorum nasıl katilabilirim
Linke tiklayip 9.takima gelebilirsin cnm

Boyum 160 kilom 68 tup bebek macerasina 2 yil evvel 61 kg ile basladim. İgneler haplar bu surede dusukle sonuclanan iki gebelik derken kilo almaya basladim ve hizla devam ediyorum. En azindan 8 kilodan kurtulmam lazim. Her yeni tedavi eklenecek yeni kilolar demek. Tartida 70i gorme dusuncesi bu aralar kabusum oldu. Beni motive edecek biseyler lazim

3. Takıma gelebilirsin cnm

1.60 a 68 kiloyum. Bende bir takıma girmek istiyorum
Günaydın cnm 5. Takıma bekleriz

Bende katilmak istiyorum ne yapam gerek
Takıma bekleriz cnm

Merhaba kızlar eskilerden biriyim. 2 defa takımlarla kilo verdim ve 2. Bebek gelince yine basım kilolarla dertte 78.5 su an ve bebeğim 5.5 aylık oldu. Ama ne yapmam gerektiğini bildiğim halde bi türlü motive olamıyorum bana da el atar mısınız?

Gel cnm 3. Takıma

Merhabalar bende katılmak istiyorum yaş 38 kilo 60.5 hedef 55 söz veriyorum çok iyi bir takım oyuncusu olacağım 2 gündür if yapıyorum
Takıma gel bekliyoruz cnm

Günde 5 defa mesaj yazma şartı biraz uymadı bana ya. 2 yaşında kızım var hergün giremediğim oluyor. Girsem biraz okuyup yarım bıraktığım oluyor. Zaman sıkıntım var
cok isterdim de ben haftada 40 saat calisiyorum + ev isi. Biraz zaman sorunum var benimde. Ama cok ilgimi cekti yinede. Kurallari nerden okuyabilirim?

13. Takıma uğrayın arada bir. Baktınız yapabiliyorsunuz devam edersiniz. Yapamazsanız da hiç sorun yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…