Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay ben de gireyim bir takıma.mesaj atma şartı biraz gerdi beni.calisıyorum.gerci su an evdeyim.geceleri atarım.zamaninda 18-20 kilo verdim.ama şu an emziriyorum.vuhuuu yoksa uçururdum takimimi.su an çok iddialı değilim.ayda 1-2 kiloyla başlayabilirim.amaçım biraz motivasyon.bir de enziren anneler için bir grup var mı kızlar?

10. takıma bekliyoruz canım.

Nasıl katılıyoruz acaba ben yeniyim buralarda

13. takıma gel canım

arkadaşlar bende katılmak istiyorum. bir aydır kendimce birşeyler yaparak 4 kilo verdim. ama verilecek çok kilom var daha...hangi takıma uyuyoruz hangi takıma girebiliriz

Yıllar önce 20 kiloya yakın kilo vermiştim ama tekrar aldım diyet yapmak istiyorum ama o motivasyonu yakalayamıyorum aranıza katılırsam bende bir adım atarım diye düşünüyorum beni aranıza alır mısınız

4.takıma gelebilirsin .tiklaman yeterli.

Merhaba
25 yaşında iken 51 kilodan 60 a çıktım. Boyum 1 55. O zaman kolayca diyet yapıp 50 oldum. 28 yaşında evlendim. Şu an 36 yaşındayım. 6 yıldır kilo alıp veriyorum. En çok 57 ye düştüm. Şimdi yine 64 oldum. Zaten en çok kilo verdiğim zamanda bile hemen kilo alıyorum.yani 57 ye düşüyorum.o hafta bırakır gibi olursam iki haftada 65 e doğru yol alıyorum.
Şu an 64 kiloyum. Hala da aliyorum. Üstüme olan bir kıyafet aldım. 61 kilo idim. İki hafta içinde onu giyemez hale geldim. Bu hep böyle. 65 e yakalsinca alarma geçip 3-5 kilo veriyorum. Onu da aniden alıyorum. Bu kısır döngü bitirdi beni.
Aklımda hep diyet var. Sürekli diyete gireceğimi düşünüp yemedigim şey kalmıyor. Ama iradem zayıf olunca her gün bin türlü yemiş olmakla kalıyorum.
Şunu yazarken bile iradem yok. Bugün bir saat yürüdüm eve sürünerek geldim ama gelince küçük tencere aşure yedim
Takım ruhu beni toparlar mi acaba

Merhaba bugün tartıya bir çıktım ne goriyim hayatımda hiç olmadığım bir kilo 70 inanamdm. 9 senelik evliyim 31 yaşındayım 56 kiloydum evlendigimde çocuk yok acil zayiflamam lazım kendimi çok kötü hissediyorum tavsiyelerinizi bekliyorum nasıl verebilirim kilo?

13. Takıma gidebilirsin cnm

Ben de 76 kiloyum boy 172.zayiflamak istiyorum.37 yasindayim.yurt disinda yasiyorum saatleri denk getiremeyebilirim menuleri yazarken diye onceleri cesaret edemiyordum ama yapabilirim saniyorum.beni de araniza alabilir misiniz arkadaslar?

Ben de 76 kiloyum boy 172.zayiflamak istiyorum.37 yasindayim.yurt disinda yasiyorum saatleri denk getiremeyebilirim menuleri yazarken diye onceleri cesaret edemiyordum ama yapabilirim saniyorum.beni de araniza alabilir misiniz arkadaslar?

13. Takıma gidebilirsiniz kızlar

selam ... 110 kg ile 2 ay önce diyete başladım bu sabah 89,5 kg gördüm tartıda. Deneyimlerimi paylaşmak ve sizlerinde deneyimlerinizi öğrenmek istiyorum ayrıca birilerinin beni spor için motive etmesi gerekli....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…