- 10 Mart 2010
- 1.236
- 1.712
10. takıma bekliyoruz canım.Ay ben de gireyim bir takıma.mesaj atma şartı biraz gerdi beni.calisıyorum.gerci su an evdeyim.geceleri atarım.zamaninda 18-20 kilo verdim.ama şu an emziriyorum.vuhuuu yoksa uçururdum takimimi.su an çok iddialı değilim.ayda 1-2 kiloyla başlayabilirim.amaçım biraz motivasyon.bir de enziren anneler için bir grup var mı kızlar?
Aslında acil zayıflamam gerekiyor cnm tüp bebek için ama kendime güvenemedim galiba@yedirenk79 @NarinCeylan M Mucize47 @nezesali @fantastikaaaIrm113 Kızlar öyle aşağıdan bakıp kaçmayın eğer kilo vermeye ihtiyacınız varsa buyurun yazın yardımcı olalım
Nasıl katılıyoruz acaba ben yeniyim buralarda
13. Takıma gel canımMerhaba bende katilmak istiyorum
Bizim takıma gel canım.arkadaşlar bende katılmak istiyorum. bir aydır kendimce birşeyler yaparak 4 kilo verdim. ama verilecek çok kilom var daha...hangi takıma uyuyoruz hangi takıma girebiliriz
4.takıma gelebilirsin .tiklaman yeterli.Yıllar önce 20 kiloya yakın kilo vermiştim ama tekrar aldım diyet yapmak istiyorum ama o motivasyonu yakalayamıyorum aranıza katılırsam bende bir adım atarım diye düşünüyorum beni aranıza alır mısınız
Hamile olduğum için bende rahat alıyorum artıkOna da yardım ederizBiz çok rahat alabiliyoruz
13. Takıma gidebilirsin cnmMerhaba bugün tartıya bir çıktım ne goriyim hayatımda hiç olmadığım bir kilo 70 inanamdm. 9 senelik evliyim 31 yaşındayım 56 kiloydum evlendigimde çocuk yok acil zayiflamam lazım kendimi çok kötü hissediyorum tavsiyelerinizi bekliyorum nasıl verebilirim kilo?
MerhabaHamile olduğum için bende rahat alıyorum artık
Merhaba bugün tartıya bir çıktım ne goriyim hayatımda hiç olmadığım bir kilo 70 inanamdm. 9 senelik evliyim 31 yaşındayım 56 kiloydum evlendigimde çocuk yok acil zayiflamam lazım kendimi çok kötü hissediyorum tavsiyelerinizi bekliyorum nasıl verebilirim kilo?
Ben de 76 kiloyum boy 172.zayiflamak istiyorum.37 yasindayim.yurt disinda yasiyorum saatleri denk getiremeyebilirim menuleri yazarken diye onceleri cesaret edemiyordum ama yapabilirim saniyorum.beni de araniza alabilir misiniz arkadaslar?
3. Takıma gel canımselam ... 110 kg ile 2 ay önce diyete başladım bu sabah 89,5 kg gördüm tartıda. Deneyimlerimi paylaşmak ve sizlerinde deneyimlerinizi öğrenmek istiyorum ayrıca birilerinin beni spor için motive etmesi gerekli....