- 12 Temmuz 2019
- 104
- 97
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben küçüklükten beri kiloluydum gerek okul döneminde yediğim abur cuburlar olsun gerek de stres olsun hiç zayıf birey olamadım.3 aydır 93'le diyete girim şimdi 80-81 kilo arasında gidip geliyorum.
10. takıma bekliyoruz kızlar.Bende katılmak istiyorum 168 boyum 74 kilom var
Boyum 1.602012 te ilk hamileligimle beraber kilo alma serüvenim başladı... 57 den 78 e fırladım.. sonra 2015 te ikinci doğumda yine 75 leri gördüm.. digumlar sezeryan =/ şuan 63 kiloyum. Bel, göbek,kol ve iç bacak komple incelesin istiyorum istemesine lakin bir türlü başlayamadım
10. takıma bekliyorum canım2012 te ilk hamileligimle beraber kilo alma serüvenim başladı... 57 den 78 e fırladım.. sonra 2015 te ikinci doğumda yine 75 leri gördüm.. digumlar sezeryan =/ şuan 63 kiloyum. Bel, göbek,kol ve iç bacak komple incelesin istiyorum istemesine lakin bir türlü başlayamadım
Kilo boy hedef kilo yazarsanız iyi olurBende katılmak istiyorum nereye yazmam lazım
13. Takıma gidebilirsin cnmHadi benide araniza alin..
1.60 boy
62 kilo
Tiroit ameliyatindan sonra 6 kilo aldim ve bi turlu veremedim gerci (cokta caba sarfetmedim) yardimci olursak birbirimize insallah daha kolay olur
Bildirim geldi bende katılmak istiyorum yardimci olabikirmisiniz
Arkadaşlar 1,58 boyum 52 kiloyum,48 kgya düşmem lazım. Vermem gereken dört kilo var. Bu da ne diyor yea demeden beni de bi gruba alın lütfen iradem kuvvetlidir,gücünüze güç motivasyonunuza motivasyon katarım,pilizz
Kızlar takıma sizi de bekleriz .Bende katılmak istiyorum nereye yazmam lazım
Merhaba
Ben de eskiden çıt kırıldım haldeydim tabi 30 yaş sonrası bir de tatlı ve aburcuburu çok seven koca olunca aldım kiloları 1.5 yıldır da çalışmıyorum çocuktan dolayı evdeyim daha da çoook aldım 70 kiloya az kaldı hayatımdaki en yüksek kilolarım şuan 40 yaşındayım 1.60 boy 66.4 kilo tabi iki haftadır dikkat ettim iki kiloyu vermiş halim bu. Nasıl diyet yapsam karmaşasındayım. Çok özledim zayıf günlerimi. Ahh ahh derdim çok kiloyla