Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben küçüklükten beri kiloluydum gerek okul döneminde yediğim abur cuburlar olsun gerek de stres olsun hiç zayıf birey olamadım.3 aydır 93'le diyete girim şimdi 80-81 kilo arasında gidip geliyorum.
Bende katılmak istiyorum 168 boyum 74 kilom var
10. takıma bekliyoruz kızlar.:KK5:

2012 te ilk hamileligimle beraber kilo alma serüvenim başladı... 57 den 78 e fırladım.. sonra 2015 te ikinci doğumda yine 75 leri gördüm.. digumlar sezeryan =/ şuan 63 kiloyum. Bel, göbek,kol ve iç bacak komple incelesin istiyorum istemesine lakin bir türlü başlayamadım 🙈

2012 te ilk hamileligimle beraber kilo alma serüvenim başladı... 57 den 78 e fırladım.. sonra 2015 te ikinci doğumda yine 75 leri gördüm.. digumlar sezeryan =/ şuan 63 kiloyum. Bel, göbek,kol ve iç bacak komple incelesin istiyorum istemesine lakin bir türlü başlayamadım 🙈
Boyum 1.60

10. takıma bekliyorum canım

Pufff benimde 3 5 kilo vermem lazim ama işin içine program sıkı takip girdimi isteksizlesiyorum :işsiz:

Arkadaşlar 1,58 boyum 52 kiloyum,48 kgya düşmem lazım. Vermem gereken dört kilo var. Bu da ne diyor yea demeden beni de bi gruba alın lütfen iradem kuvvetlidir,gücünüze güç motivasyonunuza motivasyon katarım,pilizz 😌

kızlar bende seneye mart gibi aranıza katılacam inşallah geçen senede buranın sayesinde 10 kilo verdim 3 ayda çok işe yarıyor.

Hadi benide araniza alin..
1.60 boy
62 kilo
Tiroit ameliyatindan sonra 6 kilo aldim ve bi turlu veremedim (gerci cokta caba sarfetmedim) yardimci olursak birbirimize insallah daha kolay olur

Hadi benide araniza alin..
1.60 boy
62 kilo
Tiroit ameliyatindan sonra 6 kilo aldim ve bi turlu veremedim gerci (cokta caba sarfetmedim) yardimci olursak birbirimize insallah daha kolay olur
13. Takıma gidebilirsin cnm

Bildirim geldi bende katılmak istiyorum yardimci olabikirmisiniz
Takıma bekliyoruz cnm linke tiklaman yaterli 👆

Arkadaşlar 1,58 boyum 52 kiloyum,48 kgya düşmem lazım. Vermem gereken dört kilo var. Bu da ne diyor yea demeden beni de bi gruba alın lütfen iradem kuvvetlidir,gücünüze güç motivasyonunuza motivasyon katarım,pilizz 😌
Bende katılmak istiyorum nereye yazmam lazım
Kızlar takıma sizi de bekleriz .

Merhaba
Ben de eskiden çıt kırıldım haldeydim tabi 30 yaş sonrası bir de tatlı ve aburcuburu çok seven koca olunca aldım kiloları 1.5 yıldır da çalışmıyorum çocuktan dolayı evdeyim daha da çoook aldım 70 kiloya az kaldı hayatımdaki en yüksek kilolarım şuan 😅 40 yaşındayım 1.60 boy 66.4 kilo tabi iki haftadır dikkat ettim iki kiloyu vermiş halim bu. Nasıl diyet yapsam karmaşasındayım. Çok özledim zayıf günlerimi. Ahh ahh derdim çok kiloyla

Merhaba
Ben de eskiden çıt kırıldım haldeydim tabi 30 yaş sonrası bir de tatlı ve aburcuburu çok seven koca olunca aldım kiloları 1.5 yıldır da çalışmıyorum çocuktan dolayı evdeyim daha da çoook aldım 70 kiloya az kaldı hayatımdaki en yüksek kilolarım şuan 😅 40 yaşındayım 1.60 boy 66.4 kilo tabi iki haftadır dikkat ettim iki kiloyu vermiş halim bu. Nasıl diyet yapsam karmaşasındayım. Çok özledim zayıf günlerimi. Ahh ahh derdim çok kiloyla
Takıma bekleriz cnm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X