4. takima bekleriz canim, linke tiklayip gelebilirsin :)Bende katilmak istiyorummmm 88 kiloyum acil zayıflamam lazım
4. takima bekleriz canim, linke tiklayip gelebilirsin.Selam kizlar
Bnde zayiflama gruplarina katilmak istiyorum. 2 cocuk annesiyim. Biri 3 yasinda digeri 6 aylik. 63 ile hamile kaldim 80 ile doguma girdim. Su an 1.68 boyum 76 kiloyum.bir an once eski halime donmek istiyorum. Diyet icin kizimin ekgidaya gecmesini bekledim. Bugunden itibaaren bnde diyete basliyorum
4. takima bekleriz, linke tiklayip gelebilirsiniz :)Merhabalar, benim boyum 159 kilo 67,5... benim haşimato tiroidi tanısı konduktan sonra kilo almam başladı. 58lerden 72 kere kadar giden 3 - 4 yıl.birde 72kilo ile hamile kaldım sonrası emzirme falanı derken 84ü buldum. Sonra kendi kendime 70 kiloya düştüm diyet ve yürüyüş yaparak . daha sonra 2 yıl içinde tekrar 76a çıktım. Ve Ocak ayında tekrar sağlıklı beslenme ve yürüyüş ile 64ü gördüm☺ Yaz tatili aile ziyaretleri derken 69 kiloya çıktım suan low carb diyet yapıyorum ve 67.5 oldum. Suan ilk hedefim 58. Benide zayıflama gruplarınıza alırsanız sevinirim uzun oldu kusura bakmayın
4.takima gelebilirsin canım,linke tıklamanız yeterli.merhaba 30 yasında 1,55 boyum 85 kıloyum vala yıyerek aldım kiloyu:)ara ara dıyet yapıyorum ama olmuyor
13. takıma bekliyoruz canımBende kilo vermek için bi takıma girmek istiyorum nasıl girebilirim lütfen yarımdıcı olurmuaunuz 77 kiloyum pko var bende zayıflamam gerek
Merhaba, bende zayiflama grubuna katilmak istiyorum, 160 boy, 81 kg yum. Insulin direncim var. Spor yapiyor olmama ragmen aylardir ayni kilodayim.
6.Takıma bekliyorum canımMerhaba kizlar yeniyim bi gruba katilmak istiyorum boy 1.64 baslangic kilo 112.7 guncel 102.5
Merhaba kizlar yeniyim bi gruba katilmak istiyorum boy 1.64 baslangic kilo 112.7 guncel 102.5
Arkadaşlar çağırdığımız üyeleri çağıran takım olmuş mu diye dikkat ederek çağıralım. Tekerleme gibi oldu
O sistemi denemiştik üyeler aktif takımları seçti üye ihtiyacı olan takım yine zor durumda kalmıştı. O sebeple bu sisteme geri dönüldüZayıflama takımlarına gelmek isteyen arkadaşları herkes kendi takımına çağırır zayıflamak isteyen kişi kendini çağıranlardan istediğini seçer diye düşünüyorum
O sistemi denemiştik üyeler aktif takımları seçti üye ihtiyacı olan takım yine zor durumda kalmıştı. O sebeple bu sisteme geri dönüldü