- 21 Haziran 2017
- 3.739
- 10.665
- 31
Seni de bekleriz cnmBenim de bir disipline ihtiyacim var yardımcı olur musunuz? 174 boy 66 kilo
Link rica edebilir miyimKilon çok azmış ama seni de bekleriz 13. takıma
Link rica edebilir miyim
Tam olarak ne yapmam gerekiyorTakıma bekliyoruz cnmCuma Zayıflama Yarışması - 5. Takım
5. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM. :KK36:seaBahAR Takım kaptanı: @toplight, @emnis Gönüllerin kaptanı: @morordek :KK200: Kaptan Yardımcıları : @yarimuhendis & @hzlsel & @kollontai "Her üyenin, yarışma kurallarını içeren Karar Defterini okuması zorunludur. Kararların...www.kadinlarkulubu.com
Ben orada etiketliyim seni bir saniye :)Tam olarak ne yapmam gerekiyorsizin grubu baktım kuralları okudum
bekliyoruzKatilmis mi oldum şimdi?napacam anlatın hele
6 ay önce doğum yaptık kilom 75 bende katılmak isterim :)
[/QUOTE]
bekliyoruz
10. Takım
10. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM. :KK36: seaBahAR "Her üyenin, yarışma kurallarını içerenCUMA Zayıflama Yarışması Nedir? / Karar Defteri okuması zorunludur.:KK56: Kararların güncel hali her zaman son mesajdır." @seaBahAR :KK200: 26/02/2018 Merhaba...www.kadinlarkulubu.com
65 kiloyum ben de katılmak istiyorum
Takıma bekliyoruz cnm linke tıklaman yeterlibende katilmak istiyorum160 boy 61 kiloyum .Toparlanmam lazim artik daha hizli kilo almaya basladim disipline ve azme ihtiyacim var :-(
bende katilmak istiyorum160 boy 61 kiloyum .Toparlanmam lazim artik daha hizli kilo almaya basladim disipline ve azme ihtiyacim var :-(
Evet tabiki kilo vermek isterim fakat bu tarih çok eskiArkadaşlar,
Bizler takımlar kurduk ve her Cuma günü tartılarak en çok kilo veren üç takımı belirliyoruz.
Kilo probleminiz varsa, takım ruhu desteğine ihtiyaç duyuyorsanız ve katkıda bulunabilecekseniz sizleri de aramızda görmek istiyoruz.
Cuma Yarışmacısı olmak isteyenler lütfen bu topiğe, kilo bilgilerini ve kilo alma özgeçmişlerini içeren bir mesaj yazsınlar. Mesajlarınızın kapsamı, öncelik hakkı almanız için önemlidir.
Yeni üyeye ihtiyaç duyan takımların liderleri sizleri davet edecekler ve deneme süresi sonrasında, kesin üye olup olmayacağınıza karar verecekler. (Bu konuda yetkili olanlar takım liderleridir, konuyla ilgili bana özel mesaj lütfen atmayınız).
Ayrıca yarışmacı olmadan önce sistemin nasıl çalıştığını öğremek için aşağıdaki topiği okumanızda fayda var:
Karar Defteri
ıyilikler diliyorum.
Evet tabiki kilo vermek isterim fakat bu tarih çok eski
Takıma bekleriz cnm linke tiklaman yeterlibende katılabilir miyim?
yarışmanın amacını anlamanız için ilk sayfayı kullandık. son sayfa günceldir.Evet tabiki kilo vermek isterim fakat bu tarih çok eski