Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yeni üye araniyormuş o yüzden bildirim gönderiyor:)cuma gruplarından gelen bidirimleri engelleyebiliyormuyuz acaba
10. takıma bekleriz.ben diyetisyen eşliğinde ve haftada 2 gün reformer pilates yda normal piates ve yrüyüşe giderek haff tempolu koşu yda bu sekilde zayıflamayı planlıyorum..irademi kontrollü bi sekılde saglayıp 3 ay gbı bır süre kpydum kendime hedefım 8 k-9 kilo vermek beni yanına almak ısteyen grup kim olabilir? kendi kendime yapınca motive olamıyorum yardımcı olursanız sevınırım. ara ar aöutlaka bıldırı yapablırım
Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız cnm Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takımben diyetisyen eşliğinde ve haftada 2 gün reformer pilates yda normal piates ve yrüyüşe giderek haff tempolu koşu yda bu sekilde zayıflamayı planlıyorum..irademi kontrollü bi sekılde saglayıp 3 ay gbı bır süre kpydum kendime hedefım 8 k-9 kilo vermek beni yanına almak ısteyen grup kim olabilir? kendi kendime yapınca motive olamıyorum yardımcı olursanız sevınırım. ara ar aöutlaka bıldırı yapablırım
Kızlar kıyasıya bir yarış içinde bı okadar da samimi bir takım olan Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım'a bekleriz.
Cuma Zayıflama Yarışması - 5. Takım
5. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM. :KK36:seaBahAR Takım kaptanı: @toplight, @emnis Gönüllerin kaptanı: @morordek :KK200: Kaptan Yardımcıları : @yarimuhendis & @hzlsel & @kollontai "Her üyenin, yarışma kurallarını içeren Karar Defterini okuması zorunludur. Kararların...www.kadinlarkulubu.com
13. Takıma bekliyorum o zamanBen de bugün itibariyle diyete başlamak istiyorum boy 1.57 kilo 69. Kendimi bildim bileli tombigim isteyince kilo verebilen biriyim en son düğünün stresi ile 59 a düşmüştüm daha da aşağı şimdiye kadar düşmedim
Olur bizde öyle cagiririzYalnız üyeleri bu şekilde çağırmıyoruz. Katılmak isteyenler mesajlarını yazıyor. Hangi takım isterse o üyeyi çağırıyor.
Bende katılabılıyor muyum nasıl yapıyoruz:)171boy 66kgym
Ben de bugün itibariyle diyete başlamak istiyorum boy 1.57 kilo 69. Kendimi bildim bileli tombigim isteyince kilo verebilen biriyim en son düğünün stresi ile 59 a düşmüştüm daha da aşağı şimdiye kadar düşmedim
Bende katılabılıyor muyum nasıl yapıyoruz:)171boy 66kgym
Benim de bir disipline ihtiyacim var yardımcı olur musunuz? 174 boy 66 kilo