Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Elimden gelindigince kararından vazgeçmeyi düşünmüyorum takımlara nasil katilabilirim
Bu linke tıklayıp gelebilirsin cnm

bende isterim ama o motivasyonu bulamıyorumm
Takima duzenli gelirsen motivasyonun yuksek olur cnm :))

Istersen 9.takima gelebilirsin
Linke tiklaman yeterli

Takima duzenli gelirsen motivasyonun yuksek olur cnm :))

Istersen 9.takima gelebilirsin
Linke tiklaman yeterli
tıkladımm :) insallah takip edebilirim ya valla bu siteye girmeye bile çok vaktim olmuyor elimden geleni
yaparım. umarım faydası olur

Ben de girmek istiyorum
63 kilo ile evlendim
Hamileliklerde birincisinde 3bucuk ikincisinde 6 kilocuk aldım sadece ama doğumdan sonra emzirme dönemlerinde hızlıca kilo aldım hep ve şuan maalesef 77 kiloyum :KK43: ben de takıma girip moteive olup Zayıflamak isteyenlerdenim

Ben de girmek istiyorum
63 kilo ile evlendim
Hamileliklerde birincisinde 3bucuk ikincisinde 6 kilocuk aldım sadece ama doğumdan sonra emzirme dönemlerinde hızlıca kilo aldım hep ve şuan maalesef 77 kiloyum :KK43: ben de takıma girip moteive olup Zayıflamak isteyenlerdenim
9.takima gelebilirsin cnm

Ben de katılmayı çok isterim, geçen yıl bir 10 kg kadar verdim ama tatilde 3 kg geri aldım, vermem gereken bir 10 kg daha var ama bir türlü motive olamıyorum.
Düzenli bir şekilde bir takımla beraber kilo verebilmeyi çok isterim
İyi akşamlar. :)

Ben de katılmayı çok isterim, geçen yıl bir 10 kg kadar verdim ama tatilde 3 kg geri aldım, vermem gereken bir 10 kg daha var ama bir türlü motive olamıyorum.
Düzenli bir şekilde bir takımla beraber kilo verebilmeyi çok isterim
İyi akşamlar. :)
4. takim bekleriz, linke tiklamaniz yeterli :)

Bende katılmak istiyorum bugün diyetisyene de başlıcam bu hafta porsiyonlarimida azalttım daha önce de katılmıştım hamile olduğum için bıraktım

Merhaba
Ben Rumeysa. 24 yaşındayim 170 boyunda ve 94 kiloyum. Yillarca zayif oldum fakat universiteye basladiktan sonra hizla kilo aldim. Dönem dönem birkac kilo versem de sonra hep fazlasiyla geri aldim. Artik kilomla ve bedenimle mutlu degilim. Sismanligimdan utaniyorum, insanlarin beni bu yuzden sevmedigini ve bu yüzden hep yalniz kalacagimi düşünüyorum. Kilo vermek istiyorum .

Merhaba
Ben Rumeysa. 24 yaşındayim 170 boyunda ve 94 kiloyum. Yillarca zayif oldum fakat universiteye basladiktan sonra hizla kilo aldim. Dönem dönem birkac kilo versem de sonra hep fazlasiyla geri aldim. Artik kilomla ve bedenimle mutlu degilim. Sismanligimdan utaniyorum, insanlarin beni bu yuzden sevmedigini ve bu yüzden hep yalniz kalacagimi düşünüyorum. Kilo vermek istiyorum .
9.takima gelebilirsin cnm

Merhaba ben Nazlı 28 yaşında 158 boy ve 84 kiloyum. Beraber kilo verebileceğim bir grupla diyetime devam etmek istiyorum

Merhaba 27 yaşındayım 1.70 boy 85 kilom var. Kilo vermek istiyorum bu konuda birlikte hirslanacagim kişiler arıyorum.

Merhaba😻Ben Beyza. Boyum 165, kilom 64.5. Üniversite sınavına çalışırken aldığım kiloları vermek istiyorum. Hedefim 55 kg, kk benim en büyük motivasyonum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X