Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim de bir disipline ihtiyacim var yardımcı olur musunuz? 174 boy 66 kilo
Seni de bekleriz cnm

Link rica edebilir miyim

Takıma bekliyoruz cnm
Tam olarak ne yapmam gerekiyor 😊 sizin grubu baktım kuralları okudum

Katilmis mi oldum şimdi?napacam anlatın hele
bekliyoruz

6 ay önce doğum yaptık kilom 75 bende katılmak isterim :)
[/QUOTE]
bekliyoruz

65 kiloyum ben de katılmak istiyorum

Senide 10.takıma bekliyoruz canım

bende katilmak istiyorum :-) 160 boy 61 kiloyum .Toparlanmam lazim artik daha hizli kilo almaya basladim disipline ve azme ihtiyacim var :-(
Takıma bekliyoruz cnm linke tıklaman yeterli

bende katilmak istiyorum :-) 160 boy 61 kiloyum .Toparlanmam lazim artik daha hizli kilo almaya basladim disipline ve azme ihtiyacim var :-(

senide 10.takıma bekliyoruz canım

Arkadaşlar,

Bizler takımlar kurduk ve her Cuma günü tartılarak en çok kilo veren üç takımı belirliyoruz.

Kilo probleminiz varsa, takım ruhu desteğine ihtiyaç duyuyorsanız ve katkıda bulunabilecekseniz sizleri de aramızda görmek istiyoruz.

Cuma Yarışmacısı olmak isteyenler lütfen bu topiğe, kilo bilgilerini ve kilo alma özgeçmişlerini içeren bir mesaj yazsınlar. Mesajlarınızın kapsamı, öncelik hakkı almanız için önemlidir.

Yeni üyeye ihtiyaç duyan takımların liderleri sizleri davet edecekler ve deneme süresi sonrasında, kesin üye olup olmayacağınıza karar verecekler. (Bu konuda yetkili olanlar takım liderleridir, konuyla ilgili bana özel mesaj lütfen atmayınız).

Ayrıca yarışmacı olmadan önce sistemin nasıl çalıştığını öğremek için aşağıdaki topiği okumanızda fayda var:

Karar Defteri

ıyilikler diliyorum.
Evet tabiki kilo vermek isterim fakat bu tarih çok eski

10 takıma gelerek iyi bir başlangıç yapabilirsin senide bekliyoruz canım

bende katılabilir miyim?
Takıma bekleriz cnm linke tiklaman yeterli 👇

yarışmanın amacını anlamanız için ilk sayfayı kullandık. son sayfa günceldir.
10. takıma bekliyoruz.
bekliyoruz

Ben küçüklükten beri kiloluydum gerek okul döneminde yediğim abur cuburlar olsun gerek de stres olsun hiç zayıf birey olamadım.3 aydır 93'le diyete girim şimdi 80-81 kilo arasında gidip geliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X