merhaba 26 yaşında 98 kiloyum kendimi bildim bileli kiloluyum1 yaşımdan beri yani bir sebebe ihtiyacım var sebebim olur musunuz ben de katılmak istiyorummmm
Merhabalar aslında benimde anlatacagım sizlerden farklı değil.Kendimi bildim bileli kiloluyum bir dönem verip sonra katı geri almıslıgımda vardır :) desteğe ihtiyacım var tek basına olmuyor aranıza alırsanız katılmak isterim.Boy 1.65 kilo 851.5 senelik evliyim bebek istiyorum fakat kütük gibi olmaktan korkuyorum o yuzdeeen zayıflamam gerekiyooor :)
ben çocukluktan beri normal kilolarda seyir eden biriyim..ama sürekli kabızlık problemi çekiyorum bu yüzden hep dikkat etmem gerekiyor yediklerime. Ama hiç bir zaman istediğim kiloya ulaşamadım. ewlendikten sonra da kilolar geldi tabi... 167 boyundayım evlenmeden önce 58 kiloydum iki yıl oldu evleneli şimdi de 65 kiloyum.. hamile kalmak istiyorum ama hamile kalınca iyici kilo alıcam bu yüzden hamile kalmadan önce zayıflamam gerekiyo.. tek başına olunca bir gün iki gün derken üçüncü gün bırakıyorum rejimi ama bir gruba üye olursam motive olurum inş. diye düşünüyorum.. yardımlarınızı bekliyorum..
Merhaba, 21 yaşındayım ve 62.9 kiloyum, boyum 1.60. Hedef kilom 50 :) Kendimi bildim bileli kilo vermek istiyorum. 2 hafta önce 66 kiloydum, bir karar aldım ve bu kararı gerçekleştirmek üzere destekçilere ihtiyacım olduğunu düşünüyorum :)))
bugün benim miladım 69kilo ile hamile kaldım şimdi 81kiloyum. emziriyorum o yüzden kesin bir diyet yapamıyorum ama 2-3gündür gece yemelerini ve akşamları ekmek yemeği bıraktım ve deeee düzenli olarak yürüyüşe çıkıyorum Allah ın izni lutfuyla zayıflayacağım.kendimi hiç bu kadar kararlı bulmamıştım.lütfen bir takıma dahil olmak istiyorum
mrb kızlar, 25 yaşındayım şu an itibariyle 63.5 kiloyum, hedefim 57 olmak, kilo konusunda çok azimli ve hırslıyımdır , daha önce hiçbir grupta yer almadım gruplarınızda yer olursa aranıza beni de alırsanız sevinirim
benimde itici güce ihtiyacım var katılmak istiyorummm...
merhaba 26 yaşında 98 kiloyum kendimi bildim bileli kiloluyum1 yaşımdan beri yani bir sebebe ihtiyacım var sebebim olur musunuz ben de katılmak istiyorummmm
merhaba ben de katılmak istiyorum eğer hala yeriniz varsa hemen başlamak istiyorum bana itici bi güç lazım:)
93 kilo ile doğuma girdim.şu an oğlum 2,5 yaşında ve ben 72 kiloyum.hedefim 60 kiloya düşmek.yaz sezonunda hedefime ulaşmış olarak eylülde okula dönmek istiyorum.öğretmenim ve 27 yaşındayım.
Merhabalar. 17 yaşındayım ve 97 kiloyum. Çocukluğumdan beri hep kiloluydum, hayatım sürekli diyetisyene gitmekle veya diyet yapma çabalarıyla geçti. Herkesin zayıflamam gerektiğiyle ilgili sözlerine maruz kaldım ve artık kararım kesin. Zayıflayacağım!! Şuanlık sadece diyetle götüreceğim haziran 22den sonra spora başlıyorum çünkü o tarihte üniversite sınavına gireceğim. Bende gruplarınızdan birine dahil olabilir miyim? Bu arada yeni üye olduğum için pek bir bilgim yok, nasıl ilerliyor bu sistem her cuma ne kadar kilo verdiğimiizi mi yazacağız? Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler.
eğer hala bir takımda değilsen, kurallar konusunda anlaşırsak 4. takıma bekleriz...
bende katılmak istiyorum benide alın aranıza
bende katılmak istiyorum benide alın aranıza
9. takıma gelebilirsin canımmerhaba :)
ben de takım yarışlarına katılmak istiyorum. 10 mayıstan beri diyet yapıyorum, 6.8 kilo verdim. moral-motivasyon bulabileceğim, paylaşımı bol bir grupta yer almak istiyorum, benim de paylaşımım bol olur çünkü :)
kalori diyeti yapıyorum. bazı gruplarda bazı yemeklerin yasak olduğunu gördüm. ben her şeyden ölçülü olmak şartıyla yiyorum, bir yasak koymadım kendime
motivasyonu yüksek ve diyetine sadık biriyimdir
katkıda bulunabileceğim ve de fayda görebileceğim bir takım arıyorum
hayır. yasak değil..9. takıma gelebilirsin canımBuarada herhangi bir grubun yarışmasına katılıp diğer mesela 70-79 arasında olanlar berabe rzayıflıyor ksımalrına bişi yazmak yasakmı
9. takıma gelebilirsin canım
hayır. yasak değil..9. takıma gelebilirsin canım
merhaba :)
ben de takım yarışlarına katılmak istiyorum. 10 mayıstan beri diyet yapıyorum, 6.8 kilo verdim. Moral-motivasyon bulabileceğim, paylaşımı bol bir grupta yer almak istiyorum, benim de paylaşımım bol olur çünkü :)
kalori diyeti yapıyorum. Bazı gruplarda bazı yemeklerin yasak olduğunu gördüm. Ben her şeyden ölçülü olmak şartıyla yiyorum, bir yasak koymadım kendime
Motivasyonu yüksek ve diyetine sadık biriyimdir
Katkıda bulunabileceğim ve de fayda görebileceğim bir takım arıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?