Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba 26 yaşında 98 kiloyum kendimi bildim bileli kiloluyum 1 yaşımdan beri yani bir sebebe ihtiyacım var sebebim olur musunuz ben de katılmak istiyorummmm

13. takıma bekliyorum kızlar
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/138629-13-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-14086.html

bugün benim miladım 69kilo ile hamile kaldım şimdi 81kiloyum. emziriyorum o yüzden kesin bir diyet yapamıyorum ama 2-3gündür gece yemelerini ve akşamları ekmek yemeği bıraktım ve deeee düzenli olarak yürüyüşe çıkıyorum Allah ın izni lutfuyla zayıflayacağım.kendimi hiç bu kadar kararlı bulmamıştım.lütfen bir takıma dahil olmak istiyorum

9. takıma gelebilirsin canım..

ben 35 yaşında 67.5 kilo ve 160 boyunda biriyim....aralık ayında ara verdiğim taylan kümelinin diyeti ile 10 kilo vermiş halim bu. hala emziriyorum ve ilk başlangıcım 77.8 idi. yanlız motivemi kaybettim. devam edip 58 i görmek en büyük idealim.

merhaba 26 yaşında 98 kiloyum kendimi bildim bileli kiloluyum 1 yaşımdan beri yani bir sebebe ihtiyacım var sebebim olur musunuz ben de katılmak istiyorummmm

eğer hala bir takımda değilsen, kurallar konusunda anlaşırsak 4. takıma bekleriz...

Son düzenleme:

merhaba, halen bir takıma dahil olmadıysanız ve kurallarda anlaşırsak 4. takıma bakleriz...

merhaba :)

ben de takım yarışlarına katılmak istiyorum. 10 mayıstan beri diyet yapıyorum, 6.8 kilo verdim. moral-motivasyon bulabileceğim, paylaşımı bol bir grupta yer almak istiyorum, benim de paylaşımım bol olur çünkü :)

kalori diyeti yapıyorum. bazı gruplarda bazı yemeklerin yasak olduğunu gördüm. ben her şeyden ölçülü olmak şartıyla yiyorum, bir yasak koymadım kendime

motivasyonu yüksek ve diyetine sadık biriyimdir

katkıda bulunabileceğim ve de fayda görebileceğim bir takım arıyorum

mrb ben de kilo vermek istiyorum. 30 YAŞINDAYIM, 2 KIZIM VAR BİRİ 2.5 YAŞINDA BİRİ 4 AYLIK HENÜZ.1 AYDA YAKLAŞIK 4 KİLO VERDİM. ARADA Bİ 10 GÜN DE ARA VERMİŞTİM.AY SONUNA KIZKARDEŞİMİŞN DÜĞÜNÜ DAHA HIZLI VERMEK İSTİYORUM.AMA ASIL AMACIM EYLÜLE 62 KİLOYA DÜŞMEK. BUARADA BEN 82 KİLOYDUM ŞUAN 77.8 CİVARIYIM. BOYUM 1.70. BEN DUKAN DİYETİNİ KENDİME UYARLADIM DİYEBİLİRİM. SEBZE, MEYVE VE ET ÜRÜNLERİ SÜT ÜRÜNELRİ AĞIRLIKLI BESLENİYORUM. KEN EKMEĞİMİ EKNDİM YAPIYORUM YULAF KEPEĞİ İLE , TATLANDIRIIC İLE TTALI YAPIORUM YAKALŞIK BİR GÜNDR NE ŞEKERLİ NE UNLU BİR ŞEY YİYORUM. EMZİRDİĞİM İÇİN ALMAM GEREKEN BESİNELRİ İHAMLE TMİYORUM. TATLI,HAMUR İŞİ VE ABURCUBURU KESTİM. SPOR DA YAPIORUMÖ ABZEN KOŞU ABNDIMD AYÜRÜYÜŞ HZILI TEMPODA BAZEN LESLİE BAZEN DE PİLATES.BİR GRUBA GİRİP MOTİVE OLMAYI VE MOTİVE ETMEYİ DE İSTERİM.

9. takıma gelebilirsin canım

Buarada herhangi bir grubun yarışmasına katılıp diğer mesela 70-79 arasında olanlar berabe rzayıflıyor ksımalrına bişi yazmak yasakmı
hayır. yasak değil..9. takıma gelebilirsin canım

4. Takıma gelebilirsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…